Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ατομικό ο Μαρσέλο, πρόβλημα με Λάιντνερ

Ατομικό ο Μαρσέλο, πρόβλημα με Λάιντνερ
Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022 - 21:01

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Χάμες Ροντρίγκες, ενώ ο Μαρσέλο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, μετά τον μικροτραυματισμό που αποκόμισε από το χθεσινό (1/12) φιλικό. Ωστόσο, πρόβλημα προέκυψε με τον Λάιντνερ, ο οποίος δεν ολοκλήρωσε τη σημερινή (2/12) προπόνηση στην Εστεπόνα.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ο Ολυμπιακός συνέχισε την Παρασκευή (2/12) για πέμπτη ημέρα τη χειμερινή του προετοιμασία στην Εστεπόνα της Ισπανίας.

Το γκρουπ των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια του νικηφόρου (2-0) φιλικού απέναντι στη Χάντερσφιλντ έκανε αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι παίκτες δούλεψαν αρκετά στο passing game και στην κατοχή της μπάλας.

Όταν αυτή χανόταν, η εντολή που είχε δοθεί στους ποδοσφαιριστές ήταν να ασκηθεί γρήγορη πίεση για την επανάκτησή της. Η απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Ο Μαρσέλο ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης και ατομικό στο γυμναστήριο. Ο Λάιντνερ δεν ολοκλήρωσε την απογευματινή προπόνηση, καθώς δέχθηκε ένα κτύπημα από άμεση πλήξη στον έσω πλατύ μυ του δεξιού του γόνατος. Ακολούθησε παγοθεραπεία και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του».

Διαβάστε επίσης