Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον βούρκο λουλούδι ανθίζει, αν το αφήσουν

Στον βούρκο λουλούδι ανθίζει, αν το αφήσουν
Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 - 16:55

Αναρωτιέται η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία κάνει μεταγραφές και φέρνει παίκτες και επενδύει για να τους έχει σε υψηλά στάνταρ, μέσα από τον Ολυμπιακό Β’ και να τους ετοιμάσει για την πρώτη ομάδα, ει δυνατόν, αν αξίζει να… επενδύει στον βούρκο. Αξίζει; Μπα…

Είναι απλό το πράγμα: Στον βούρκο λουλούδι ανθίζει, αλλά όχι έτσι. Ανθίζει… αν το αφήσουν. Γιατί και στη φύση ακόμη, μέσα στον βούρκο, μέσα στα σκ@τά, μπορεί να βγει ζωή και να ανθίσει και να νικήσει τα σκ@τά αυτά. Αν όμως εμφανίζεται κάθε λίγο και λιγάκι ένα μικρό πριόνι και το κόβει το λουλούδι, πως αυτό να ανθίσει; Εν προκειμένω: Βάζει ο Αλγκασίμ Μπα ένα ωραίο γκολ, το οποίο όχι οφσάιντ δεν ήταν, αλλά ντρόπιασε και την ντροπή, που υποδείχθηκε. Πως θα έχει αυτό το γκολ ο Μπα να το δείξει και να χτίσει πάνω σ’ αυτό και να πάει αύριο-μεθαύριο με αυτοπεποίθηση να παίξει στην πρώτη ομάδα, όταν το γκολ αυτό του το κλέβουν; Δεν μπορεί.

Στον βούρκο λουλούδι ανθίζει, αν το αφήσουν, όπως είπαμε. Αν το αφήσουν. Αλλά ο βούρκος, εν προκειμένω, είναι… πεδίο εξετάσεων. Ο πιο αντι-Ολυμπιακός παίρνει… προαγωγή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης