Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντα ανοικτό του Μαντσίνι

Πάντα ανοικτό του Μαντσίνι
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - 13:43

Αναρωτιέται πολύς κόσμος γιατί δεν έχει γίνει ακόμη του Μαντσίνι. Πρωτίστως να αναφέρουμε ότι δεν παίρνει έτσι εύκολα παίκτη ο Ολυμπιακός, από τον Άρη. Όλες οι μεταγραφές χρειάζονται διαπραγματεύσεις και κατάλληλη προεργασία. Και ο Ολυμπιακός το δουλεύει και αυτό το θέμα. Και δεν είναι το μόνο.

Η απόκτηση ακόμη ενός εξτρέμ είναι πάντα στο «κάδρο» για τον Θρύλο. Αλλά, κακά τα ψέματα, δεν είναι πρώτη προτεραιότητα. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει περισσότερο να ενισχύσει την άμυνά του, με ακόμη ένα στόπερ και, φυσικά, έναν αριστερό μπακ. Ειδικότερα για το αριστερό άκρο της άμυνας, η ανάγκη είναι μεγάλη και εκεί ο Θρύλος ρίχνει μεγαλύτερο βάρος.

Δεν παραμελεί, ωστόσο, το θέμα Μαντσίνι. Από τη Θεσσαλονίκη βγαίνει ότι το θέμα δεν είναι προχωρημένο. Ούτε από τον Ολυμπιακό έχουν πει κάτι τέτοιο, βεβαίως. Κάποιες επαφές έχουν γίνει και φυσικά ο παίκτης ενδιαφέρει. Το θέμα είναι σε εξέλιξη. Ας μην προτρέχουμε, ο Ολυμπιακός ελέγχει όλα τα μεταγραφικά του. Μεταξύ αυτών και το θέμα Μαντσίνι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης