Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ροντινέι αποχαιρέτησε τον Νταβίντ Λουίζ! (video)

Ο Ροντινέι αποχαιρέτησε τον Νταβίντ Λουίζ! (video)
Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 - 21:11

Με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, ο Ροντινέι αποχαιρέτησε τον Νταβίντ Λουίζ, καλό φίλο και συμπαίκτη του στην Φλαμένγκο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Βραζιλιάνος μπακ μαζεύει τα πράγματα του από τη «χώρα του καφέ» και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό! Ο σπουδαίος ακραίος αμυντικός αναμένεται το Σάββατο (10/12) στη χώρα μας, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία, να υπογράψει το συμβόλαιο του στον Θρύλο.

Ο νέος μπακ των «ερυθρόλευκων», λοιπόν, έγραψε: «Νταβίντ Λουίζ, αφήνω εδώ για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες μου για όλα όσα έκανες για μένα αδελφέ μου, από τότε που έφτασες, με αγκάλιασες σαν αδελφό εξ αίματος, ήσουν δίπλα μου κάθε μέρα, ενθαρρύνοντάς με. Με έμαθες πολλά πράγματα που δεν ήξερα και μαζί σου έμαθα να καταλαβαίνω περισσότερο το ποδόσφαιρο, να είμαι καλύτερος άνθρωπος. Επίσης, από εσένα έμαθα πόσο σημαντικό είναι να παραμένεις ταπεινός, πόσο σημαντικό είναι να δουλεύεις, να δουλεύεις και να δουλεύεις. Το 2022 ήταν πολύ ευλογημένο για μένα και με εσένα δίπλα μου, έγινε ακόμα καλύτερο. Θα είμαι πάντα ευγνώμων αδερφέ μου, βασίσου πάνω μου, θα έχεις πάντα έναν αδερφό εδώ. Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να έχουν έναν Νταβίντ Λουίζ γύρω τους, σε αγαπώ κομμωτή».

Δείτε την ανάρτηση:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης