Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλά στοιχεία ο Θρύλος

Καλά στοιχεία ο Θρύλος
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 - 20:58

Καλό βαθμό ετοιμότητας πήρε ο Ολυμπιακός στο δυνατό φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη, κερδίζοντας το ματς με 1-0. Το γκολ πέτυχε ο Κασάμι στο 39’ με υπέροχη κεφαλιά από ασίστ του Φορτούνη. Θυμίζουμε, όλα τα έσοδα από το σημερινό φιλικό θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός απείλησε στα πρώτα λεπτά με το τετ α τετ του Μπιέλ. Συγκεκριμένα, βγήκε απέναντι στον Χέντερσον στο 6’, έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε έξω, με τον Ισπανό να χάνει μεγάλη ευκαιρία. Ο ρυθμός δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο στο πρώτο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο, απειλώντας και σε άλλες περιπτώσεις. Στο 38’, ο Μπιέλ συνεργάστηκε άψογα με τον Φορτούνη, ο Έλληνας μέσος έκανε το πλασέ στην κίνηση και ο Χέντερσον απέκρουσε σε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του, ο Θρύλος βρήκε γκολ. Κόρνερ Φορτούνη, υπέροχη κεφαλιά του Κασάμι στο πρώτο δοκάρι και η μπάλα στην απέναντι γωνία. Έτσι έγινε το 1-0 και έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, με τον Θρύλο να απειλεί και στο 41’ με την πάσα του Φορτούνη και το τελείωμα του Ελ Αραμπί ψηλά άουτ. Δεν τελείωσε καλά τη φάση από κοντά ο Μαροκινός φορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μίτσελ άλλαξε (σταδιακά) όλη την ομάδα. Η Νότιγχαμ Φόρεστ άσκησε πίεση, αλλά ο Ολυμπιακός λειτούργησε καλά τις φορές που απειλήθηκε. Στο 60’ το σουτ του Τζόνσον ήταν άστοχο, ενώ στο 62’ ο Πασχαλάκης, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του, έκανε μεγάλη επέμβαση στην αριστερή γωνία του στο σουτ του Γκιμπς-Ουάιτ. Στο 65’ ο Γκάρι Ροντρίγκες έχασε καλή στιγμή με το σουτ μέσα από την περιοχή (κόντραρε η μπάλα), όπως και ο Μπακαμπού στο 72’ που έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης (61’ Πασχαλάκης), Βρουσάι (70’ Λάιντνερ), Ρέτσος (70’ Καλογερόπουλος), Παπασταθόπουλος (46’ Ντόι), Ρέαμπτσιουκ (61’ Μαρσέλο), Εμβιλά, Κασάμι (61’ Σαμασέκου), Αγκιμπού Καμαρά (61’ Μασούρας), Μπιέλ (61’ Γκάρι Ροντρίγκες), Φορτούνης (70’ Μπόουλερ), Ελ Αραμπί (61’ Μπακαμπού).

Νότιγχαμ Φόρεστ: Χέντερσον, Μανγκαλά, Κόλμπακ, Γκιμπς-Ουάιτ, Λίνγκαρντ, Τζόνσον, Γέιτς, Οριέ, ΜακΚένα, Μπολί, Λόντι.

Διαβάστε επίσης