Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φύσηξε στην Καλαμάτα και έδωσαν πέναλτι στον ΠΑΟΚ (video/photos)

Φύσηξε στην Καλαμάτα και έδωσαν πέναλτι στον ΠΑΟΚ (video/photos)
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 - 15:34

Τι πλάκα έχει η φάση… Εντάξει, πλάκα. Δεν ξέρουμε αν είναι για γέλια, πλέον, ή για κλάματα… Δεν ξέρουμε αν είναι πλέον να τους παίρνει κανείς στα σοβαρά, ή να τους αντιμετωπίζει σαν… θέατρο σκιών. Παίζει ο ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα. Κύπελλο. Το Κύπελλο της ΕΠΟ. Και, όπως γίνεται συνήθως, όποτε παίζει ο ΠΑΟΚ, πήρε πέναλτι. Αλίμονο… Γέλασε ξανά το πανελλήνιο… Άραγε θα υπάρξει ποτέ ξανά ματς στο οποίο ο ΠΑΟΚ… δεν θα πάρει πέναλτι;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αφενός στη φάση με τον Ασίγκμπα και τον Κωνσταντέλια, δεν υπάρχει πέναλτι, αφού και οι δύο παίκτες κάνουν κίνηση προς την μπάλα, με απλωμένα πόδια, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ βάζει το δεξί του πόδι μπροστα και ο αμυντικός της Καλαμάτας πατάει το δικό του στο έδαφος. Στη συνέχεια, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκει το αριστερό του πόδι σε εκείνο του αντιπάλου και… δήθεν ανατρέπεται. Σιγά που χρειάστηκε πολύ κιόλας, για να δοθεί το… «πέναλτι».

Αφετέρου, η φάση έχει αρχίσει με τον Κωνσταντέλια να κάνει φάουλ επιθετικό στον Παπατόλιο. Σιγά που θα δινόταν, που γίνονται αυτά; Σε κανονικά ποδόσφαιρα; Μπορεί...

Κλάψτε:

Διαβάστε επίσης

Ραντεβού στον Ναό!

Ραντεβού στον Ναό!

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να επιστρέψει στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για επίσημο ματς! Η θέση των ΓΑΥΡΩΝ είναι εκεί!