Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη η μεγαλύτερη χορηγική προσφορά που είχε ποτέ η Super League!

Με ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη η μεγαλύτερη χορηγική προσφορά που είχε ποτέ η Super League!
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 - 17:18

Πιο κοντά από ποτέ δείχνει να είναι το deal της Super League για την κεντρική χορηγία της. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχουν διαρρεύσει οι συγκεκριμένες προσφορές που φέρεται να έχουν κατατεθεί προς τη Super League. Και το ότι είναι οι μεγαλύτερες που είχε ποτέ η διοργανώτρια αρχή, είναι φυσικά επιτυχία του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ο πρόεδρος της Super League είναι εκείνος που με ενέργειές του είναι κοντά στο να φέρει ένα πολύ μεγάλο ποσό στη διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος. Λέγεται, μάλιστα, πως οι προσφορές που έχουν κατατεθεί τόσο από την Stoiximan όσο και από τη Novibet, είναι της τάξεως των 9 εκατομμυρίων ευρώ για 2,5 χρόνια!

Εφόσον επιτευχθεί το deal με μία από τις δύο, τότε αυτομάτως θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη χορηγική προσφορά που έχει κλείσει ποτέ η Super League. Και αυτό πιστώνεται στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού και της Super League που με συντονισμένες ενέργειες κάνει αυτό το μεγάλο deal.

Είναι απίστευτο το ποσό για την εποχή και είναι η καλύτερη απάντηση προς εκείνους που έλεγαν τα δικά τους, ότι δηλαδή δεν έχει γίνει κάτι για την κεντρική χορηγία. Να που έχει γίνει, λοιπόν. Και αυτό το κατάφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Διαβάστε επίσης

Ραντεβού στον Ναό!

Ραντεβού στον Ναό!

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να επιστρέψει στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για επίσημο ματς! Η θέση των ΓΑΥΡΩΝ είναι εκεί!