Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρόμπα τα φερέφωνα και με το θέμα γκολκίπερ

Ρόμπα τα φερέφωνα και με το θέμα γκολκίπερ
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 - 11:43

Υπήρχε ένας καιρός, πέρυσι, κατά τον οποίο ο Ολυμπιακός κρατούσε ψηλά το ανάστημά του, έχοντας τον Τόμας Βατσλίκ σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Τσέχος τερματοφύλακας έκανε τρομερά ματς, έκανε τρομερές αποκρούσεις, έκανε γενικά τρομερές εμφανίσεις και κρατούσε τον Ολυμπιακό όρθιο.

Τι διαβάζαμε τότε; Ότι ο Ολυμπιακός… παραπαίει. Ότι ο Ολυμπιακός… καταρρέει. Ότι ο Ολυμπιακός… διαλύεται. Ότι ο Ολυμπιακός… σβήνει. Και ότι «κρέμεται από το τέρμα του». Είχε οργιάσει η προπαγάνδα, εις βάρος του Ολυμπιακού, για να βγάλουν με το ζόρι ότι… δεν αξίζει το πρωτάθλημα. Λες και ο τερματοφύλακας δεν παίζει στο γήπεδο. Είναι… διακοσμητικός.

Κάνει ο Κοτάρσκι την -πραγματικά εντυπωσιακή- απόκρουσή του χθες στην Καλαμάτα… ΑΠΟΘΕΩΣΗ από τα φερέφωνα. «Πέτυχε διάνα», «τερματοφυλακάρα», το ένα, το άλλο… Ρόμπα τα φερέφωνα και με το θέμα γκολκίπερ. Για άλλη μια φορά, μετά τις αμέτρητες προηγούμενες… Αποκρούει ο Κοτάρσκι, αποθέωση… Αποκρούει ο Βατσλίκ, «ο Ολυμπιακός κρέμεται από το τέρμα του». Αυτό πάλι, πως το έχετε; Για νορμάλ; Μπα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης