Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

L’ Equipe: «Ενδιαφέρον για τον Εμβιλά»

L’ Equipe: «Ενδιαφέρον για τον Εμβιλά»
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 - 12:40

Είναι γεγονός ότι ο Γιαν Εμβιλά είναι από τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι ξεχωρίζουν. Ο Γάλλος άσος παραμένει στην επικαιρότητα, στην πατρίδα του. Και αρκετά συχνά γίνονται αναφορές στο όνομά του. Έτσι και με τη γαλλική L’ Equipe, η οποία σήμερα ασχολείται μαζί του. Συγκεκριμένα αναφέρει πως για τον έμπειρο μέσο ενδιαφέρονται ομάδες από τη Μέση Ανατολή.

Το τεράστιο γαλλικό Μέσο δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, για το θέμα. Δεν δίνει το όνομα κάποιας ενδιαφερόμενης ομάδας, ούτε και αναφέρει πιθανούς ποδοσφαιρικούς προορισμούς του Γάλλου, με βάση αυτό το «ενδιαφέρον». Τονίζει, βεβαίως, ότι το συμβόλαιο του Εμβιλά με τον Ολυμπιακό λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Γάλλος μοιάζει καλά εδώ και το χαίρεται. Του βγαίνει αυτό στο γήπεδο και όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός και ο παίκτης θα καθίσουν στο τραπέζι για να συζητήσουν ανανέωση. Μένει να φανεί πότε αυτό θα συμβεί. Το κλίμα, πάντως, είναι γενικά θετικό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης