Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν (τα) ξεχνάμε

Δεν (τα) ξεχνάμε
Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 - 20:21

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στο Καραϊσκάκη, προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός, για τη 15η αγωνιστική της Super League. Και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τις ισοπαλίες με ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ.

Ναι, ο Ολυμπιακός έχει τα θέματά του φέτος. Δεν έχει βρει την αγωνιστική ταυτότητα, δεν έχει χημεία, δεν έχει σταθερότητα. Αλλά υπάρχουν και διαιτητικά «λάθη». Εναντίον του εννοείται. Δύο τέτοια, θυμίζουμε, του είχαν κόψει δύο βαθμούς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στην Τρίπολη.

Θυμίζουμε, ο ρέφερι Καραντώνης και ο VAR Ευαγγέλου δεν είδαν κανένα από τα δύο πέναλτι που έγιναν υπέρ του Ολυμπιακού. Ούτε στο 82’ στο χέρι του Τζουκάνοβιτς από τη σέντρα του Γκάρι Ροντρίγκες. Ούτε και στο 87’ με το σπρώξιμο του Γκαρντάβσκι στον Βαλμπουενά.

Κανείς δεν... είδε. Ούτε ο διαιτητής, ούτε ο VAR! Την ίδια ώρα, αν έχετε κάποια... αμφιβολία, άλλες ομάδες παίρνουν τα πέναλτι σαν... στραγάλια. Δεν (τα) ξεχνάμε και για αυτό ο Ολυμπιακός θα πρέπει να περιορίσει, τουλάχιστον, τα δικά του θέματα, τα δικά του λάθη...

Διαβάστε επίσης