Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός «φουλάρει» για αριστερό μπακ!

Ο Ολυμπιακός «φουλάρει» για αριστερό μπακ!
Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 - 10:17

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Τόνι Λάτο. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 25χρονου αριστερού μπακ. Με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ, να γνωρίζει πολύ καλά τον αριστερό ακραίο αμυντικό της Βαλένθια. Ο Λάτο αναμένεται να αποχωρήσει από τις «νυχτερίδες» και παρουσιάζεται θετικός στη μετακίνηση του στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο.

Πέρα από τον Λάτο, έχουν «ακουστεί» για τον Θρύλο, για τη θέση του αριστερού μπακ, τα ονόματα των Άμπνερ της Ατλέτικο Παραναένσε, Ντουμπιά της Ανζέ, Φαν Άνχολτ της Γαλατασαράι, Μάρτιν της Μάιντς, Μαζουακού της Μπεσίκτας και Τόφολο της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Με τους Πειραιώτες να προχωρούν για την απόκτηση αριστερού μπακ, ανεξάρτητα με την παραμονή ή την αποχώρηση του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός του Ολυμπιακού, μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, βρίσκεται στο «μάτι» της ιταλικής Μόντσα, του Φρανσουά Μοντεστό.

Πέρα από αριστερό μπακ, η ομάδα του Πειραιά φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, με ηγετικά χαρακτηριστικά, καθώς και για εξτρέμ (προβάδισμα ο Ντανιέλ Μαντσίνι).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης