Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκάνδαλο με Σιδηρόπουλο

Σκάνδαλο με Σιδηρόπουλο
Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 - 11:24

Ο Μπένετ δεν βάζει μυαλό και μοιράζει δώρα «εξυγίανσης». Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής και η κομπανία του όρισαν τον Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) στο παιχνίδι Λεβαδειακός-Ιωνικός παρά το κραυγαλέο λάθος του στο παιχνίδι Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-2. Είναι σκάνδαλο, κανονικά θα έπρεπε να τον έχουν διαγράψει! Θυμίζουμε, ότι δεν έπρεπε να μετρήσει το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ καθώς πριν από την εκτέλεση του φάουλ είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Αουγκούστο στον Κολοβό. Αρα, έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα στον παίκτη του ΠΑΟΚ και επανάληψη στο φάουλ καθώς ο Αουγκούστο εμπόδισε τον αντίπαλό του να διεκδικήσει τη μπάλα.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ και η κομπανία του τι είδους μηνύματα προσπαθούν να στείλουν με αυτή την επιλογή; Ο Σιδηρόπουλος δεν έπρεπε απλά να τιμωρηθεί αλλά και να πάει στο σπίτι του με τόσα λάθη που κάνει. Προκαλεί και την ΟΥΕΦΑ η τακτική του Αγγλου στους ορισμούς να ορίζονται σερί όσοι ευνοούν συγκεκριμένες ομάδες ή όσοι αδικούν τον Ολυμπιακό.

Ορίστηκε και ο Περράκης (Αθηνών), στο Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, o οποίος ήταν VAR.

Ο Κούλα (Ξάνθης) ήταν βοηθός στο παιχνίδι Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-2 για την 9η αγωνιστική. Στο 77', κακώς, υπέδειξε οφσάιντ τον Ρέαμπτσιουκ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, (κατέληξε κόρνερ υπέρ του Ολυμπιακού, που με το λάθος του βοηθού δεν εκτελέστηκε).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Προβληματικό δίδυμο

Προβληματικό δίδυμο

Περράκης και Παπαδόπουλος, διαιτητής και VAR στον αγώνα Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, ήταν μαζί και στο παιχνίδι Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-1.