Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν αξίζει ο Χάμες, σε αυτό το ποδόσφαιρο-παρωδία

Δεν αξίζει ο Χάμες, σε αυτό το ποδόσφαιρο-παρωδία
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 - 13:16

Όταν λέμε ότι ο Χάμες είναι πολυτέλεια για την Ελλάδα, δεν εννοούμε για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός, ο οργανισμός, η ομάδα, ο κόσμος του, το Καραϊσκάκη, είναι μαθημένοι σε παιχταράδες. Είναι μαθημένοι στο να βλέπουν παγκόσμιους ποδοσφαιριστές και να τους ζουν στον Ναό. Να τους αντιμετωπίζουν ποδοσφαιρικά, όπως τους αξίζει. Ωστόσο, οι υπόλοιποι σε αυτό τον έρμο ποδοσφαιρικό τόπο, ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ τον παιχταρά Χάμες Ροντρίγκες. Δεν αξίζουν αυτή την πολυτέλεια που λέγεται Χάμες!

Σε αυτό το πρωτάθλημα, σε αυτούς τους αντιπάλους-«δρεπάνια» και στους διαιτητές-«καρμανιόλες», δεν αξίζει αυτός ο παιχταράς. Δεν ξέρουν πως να τον σεβαστούν. Πως να τον αντιμετωπίσουν ποδοσφαιρικά…

Βλέπουμε τον παγκόσμιο Κολομβιανό να δέχεται το ένα χτύπημα πίσω από το άλλο. Να δέχεται το ένα… «άτσαλο» μαρκάρισμα πίσω από το άλλο. Και προσοχή. Δεν λέμε οι αντίπαλοι να μαρκάρουν με τα μάτια τον Χάμες, ή τον κάθε Χάμες. Όχι! Κανονικά να τον μαρκάρουν και να παίζουν απέναντι στον Ολυμπιακό στο 100%. ΕΤΣΙ γουστάρουμε εμείς. Να βλέπουμε τους αντιπάλους του Ολυμπιακού να τα δίνουν όλα. Και να τρώνε, παρόλα αυτά, πεντάρα.

Άλλο αυτό, όμως, άλλο το… δρεπανηφόρο. Άλλο το να μαρκάρεις κανονικά τον Χάμες και άλλο να προσπαθείς να τον… βγάλεις από το ματς, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Μάγκας ο Κολομβιανός που δεν μάσησε από το αντι-ποδοσφαιρικό «μπούλινγκ» που του έκαναν οι αντίπαλοι στο ματς της Τετάρτης, με μαρκαρίσματα τα οποία έπρεπε να έχουν φέρει περισσότερες κάρτες. Μάγκας ο παγκόσμιος Χάμες που δεν έβγαλε τα νεύρα του στον διαιτητή, να φάει καμιά κάρτα και να μείνει εκτός, αλλά τα έβγαλε στο παιχνίδι του, πέτυχε ένα ΜΑΓΙΚΟ γκολ και έκανε τρομερά πράγματα στο γήπεδο. Έκανε πολλές δουλειές και συμμετείχε σε όλο το παιχνίδι της ομάδας. Μάγκας. Στον Ολυμπιακό αξίζει, ΑΥΤΟΣ ο Χάμες. Στους άλλους, όχι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ανωμαλία στην ΕΠΟ: Χωρίστηκαν Μπαλτάκος, Φιλιππούσης! Μόνος εγγυητής ο Ολυμπιακός

Ανωμαλία στην ΕΠΟ: Χωρίστηκαν Μπαλτάκος, Φιλιππούσης! Μόνος εγγυητής ο Ολυμπιακός

Μαίνεται ο πόλεμος στο Πάρκο Γουδή και οι καταστάσεις είναι πρωτόγνωρες. Οκτώ σύμβουλοι και ο εκτελεστικός διευθυντής απέχουν από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. Μια αποχή με... άρωμα ΑΕΚ!