Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο παγκόσμιος Μαρσέλο αποχαιρετά τον Πελέ (photo)

Ο παγκόσμιος Μαρσέλο αποχαιρετά τον Πελέ (photo)
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 - 11:05

Ο Πελέ κατάφερε, μεταξύ άλλων, να εμπνεύσει. Ενέπνευσε εκατομμύρια παιδιά, στις φαβέλες, σε όλη τη Βραζιλία, σε όλο τον πλανήτη, να πιάσουν μια μπάλα και να προσπαθήσουν να του μοιάσουν, έστω στο ελάχιστο. Ενέπνευσε εκατομμύρια παιδιά να απολαύσουν, να μάθουν να αγαπούν και να τιμούν το ποδόσφαιρο. Το άθλημα του οποίου ο Πελέ έγινε συνώνυμο… Μεταξύ αυτών των παιδιών, ο Μαρσέλο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο παγκόσμιος άσος του Ολυμπιακού είπε το δικό του «αντίο» στον «βασιλιά». Μέσα σε κλίμα θλίψης, ο Μαρσέλο προχώρησε σε μια ανάρτηση, με την οποία αποχαιρέτησε τον τεράστιο Πελέ… «Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ, γιατί με ενέπνευσε εντός και εκτός γηπέδου. Τη μορφή του θα τη θυμούνται για πάντα όλοι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο. Και στον ουρανό θα έχει μια μπάλα στα πόδια… Σε ευχαριστώ για όλα, βασιλιά Πελέ», έγραψε μεταξύ άλλων ο Μαρσέλο.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Ο Πελέ ήταν ιδέα… Σαν τον Ολυμπιακό

Ο Πελέ ήταν ιδέα… Σαν τον Ολυμπιακό

Και ως ιδέα, ποτέ δεν θα πεθάνει. Θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων όσοι αγαπούν και τιμούν το ποδόσφαιρο. Ελάχιστος φόρος τιμής, η αναφορά του ονόματός του στον ύμνο του Θρύλου.