Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μάχη» σε… διπλό ταμπλό

«Μάχη» σε… διπλό ταμπλό
Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2023 - 12:28

Ισχυρός αγωνιστικά, βελτιωμένος και με ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα, ο Ολυμπιακός μπαίνει στο 2023 για να προσπαθήσει να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή και να επανέλθει σε αυτή. Να κάνει δικό του το τέταρτο σερί πρωτάθλημα, στον καιρό της «εξυγίανσης», νικώντας ξανά αγωνιστικά τους «εξυγιαντές» και φέρνοντας στο λιμάνι το 48ο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο στόχος του. Θέλει και το Κύπελλο και θα κάνει τα πάντα, για να το κατακτήσει.

Αλλά ούτε εκεί σταματά. Ο Ολυμπιακός το 2023 δεν θα παλέψει μόνο τους δύο εγχώριους τίτλους, αλλά και για την οριστική νίκη επί της «εξυγίανσης». Ισχυρός σε επίπεδο αγωνιστικό, αλλά ισχυρός και σε επίπεδο Διοίκησης, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη διψασμένο και μεγαλύτερη διάθεση από ποτέ, για να σταθεί απέναντι στο «σύστημα», ο Ολυμπιακός θα δώσει το 2023 «μάχη» σε… διπλό ταμπλό!

Το αγωνιστικό είναι φυσικά προτεραιότητα. Και ο Ολυμπιακός έκανε και κάνει κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση, για να γίνει ξανά πρωταθλητής, Κυπελλούχος, νταμπλούχος. Αλλά και σε επίπεδο διοικητικό, η ομάδα του Πειραιά δίνει ήδη και έχει να δώσει ακόμη περισσότερες «μάχες» με την «εξυγίανση».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης