Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πρώτη εικόνα του Ροντινέι αφήνει υποσχέσεις

Η πρώτη εικόνα του Ροντινέι αφήνει υποσχέσεις
Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2023 - 11:36

Πλησιάζει το επίσημο ντεμπούτο του Ροντινέι, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Θρύλου για τη θέση αυτή, έχει μπει εδώ και αρκετές ημέρες σε ρυθμό προπονήσεων στο Ρέντη και διαρκώς ανεβαίνει.

Η πρώτη εικόνα του, όπως αυτή «βγαίνει» μέσα από το προπονητικό του Ολυμπιακού, είναι ενός καλού ποδοσφαιριστή, με ποιότητα. Ενός παίκτη, ο οποίος ξέρει καλά τη θέση του και πως να διαχειρίζεται τις δυνάμεις του, για να αποδίδει καλύτερα και σε διάρκεια. Σε επίπεδο συνεργασίας δείχνει να παίρνει ήδη καλό βαθμό και να αρχίζει να «βρίσκεται» με τους συμπαίκτες του.

Όλα αυτά θα περιμένουμε, φυσικά, να φανούν και να «βγουν» στο γήπεδο. Ο Ροντινέι είναι ακόμη νέος ποδοσφαιριστής. Δεν έχει παρά ελάχιστες ημέρες στο Ρέντη, όπου προπονείται με τους νέους συμπαίκτες του. Μπορεί η πρώτη εικόνα του, σε επίπεδο προπονήσεων, να είναι ενθαρρυντική, αλλά θα πρέπει να τον δούμε και στο γήπεδο, εκεί όπου πραγματικά μετρούν οι εντυπώσεις.

Ο Βραζιλιάνος καλείται να μπει δυναμικά στη δράση και να δείξει με το «καλημέρα» ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει επίπεδο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Μάχη» σε… διπλό ταμπλό

«Μάχη» σε… διπλό ταμπλό

Ο Ολυμπιακός το 2023 δεν θα παλέψει μόνο για τους δύο εγχώριους τίτλους, αλλά και για την οριστική νίκη επί της «εξυγίανσης».

Έγινε ρόμπα η ΚΕΔ με τράμπα στο 90'!

Έγινε ρόμπα η ΚΕΔ με τράμπα στο 90'!

Σύρθηκαν στον ορισμό του Διαμαντόπουλου στο Ιωνικός-Ολυμπιακός. Ενώ είχε κυκλοφορήσει ότι τον ετοίμαζαν για το ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ και ότι θα έβαζαν τον Φωτιά στη Νίκαια.