Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ντεμπούτο του Ροντινέι είναι το «αλατοπίπερο»

Το ντεμπούτο του Ροντινέι είναι το «αλατοπίπερο»
Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023 - 10:58

Ο Βραζιλιάνος Ροντινέι είναι εδώ και πήρε θέση στην αποστολή του Ολυμπιακού, για το αποψινό (21:30) του ματς στη Νίκαια, απέναντι στον Ιωνικό. Ο Βραζιλιάνος είναι παρών στην ομάδα εδώ και αρκετές ημέρες και προπονείται κανονικά. Με την πρώτη του συμμετοχή στην αποστολή, άμεσα στο 2023, ο Ροντινέι δείχνει ότι αν μη τι άλλο είναι έτοιμος.

Το ενδιαφέρον είναι ήδη στα ύψη, για το ματς στη Νίκαια. Και η «πρώτη» του Ροντινέι το… απογειώνει. Όπως είναι λογικό, τα βλέμματα θα στραφούν ακόμη περισσότερο επάνω στον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν θα κάνει την επίσημη πρώτη του, απόψε το βράδυ στη Νίκαια.

Η θέση του δεξιού μπακ έχει «ταλαιπωρήσει» αρκετά τον Ολυμπιακό εδώ και 1-2 χρόνια και με τον Ροντινέι, στο λιμάνι θεωρούν ότι έλυσαν το πρόβλημα αυτό. Με έναν ποδοσφαιριστή ποιοτικό και ικανό, ο οποίος μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα. Θα πάρουν απόψε (21:30) μια πρώτη εικόνα… Το ντεμπούτο του Ροντινέι είναι το «αλατοπίπερο» σε ένα ήδη ενδιαφέρον ματς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Κόουτς μην τους λες τέτοια, θα λαλήσουν

Κόουτς μην τους λες τέτοια, θα λαλήσουν

Άλλοι ψάχνουν τους προέδρους τους με… βιντεοκλήση και δεν τους βγαίνουν, να μιλήσουν. Μην στρίβεις το ενδιαφέρον του Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό σαν… μαχαίρι στην πληγή των «απέναντι»!