Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάρτε πίσω τις… Κυριακές σας!

Πάρτε πίσω τις… Κυριακές σας!
Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 - 09:50

Τι όμορφη Κυριακή. Αν είσαι Ολυμπιακός, βεβαίως… Γιατί αν είσαι… απέναντι, ανησυχείς. Τρομάζεις. Είτε ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο, είτε με το μπάσκετ… Βλέπεις τον Ολυμπιακό να κάνει «πάρτι» στον Βόλο και να περνάει σαν οδοστρωτήρας πάνω από το μπλόκο που ως συνήθως ετοιμάζεται στο Πανθεσσαλικό. Βλέπεις τον Ολυμπιακό να ρίχνει… 40άρα στο ΣΕΦ, στην ΑΕΚ και να επιβεβαιώνει ξανά ότι αποτελεί τη Νο1 δύναμη στο ελληνικό μπάσκετ. Και με διαφορά μάλιστα, αφού απέναντι σε όλους τους αντιπάλους του, ο Θρύλος παραδίδει μαθήματα… ισοπεδωτικού μπάσκετ.

Την Κυριακή 8/1 ήταν μια καλή ευκαιρία για τους απέναντι να… πάρουν πίσω τις Κυριακές τους… Μέχρι τέλους στο μπάσκετ, 40άρα στην ΑΕΚ και πάρτι στο ΣΕΦ. Εξωπραγματική απόβαση στον Βόλο, κατάληψη στο Πανθεσσαλικό από ομάδα και κόσμο και… εικόνες μαγικές. Εικόνες που δείχνουν γιατί, άκοπα, ο Ολυμπιακός είναι πάντα το μεγαλύτερο μέγεθος στον ελληνικό αθλητισμό. Και γιατί όλοι οι υπόλοιποι γύρω του είναι… νάνοι.

Προσμένουμε με ενδιαφέρον να μας πουν οι «απέναντι» αν τους αρέσουν οι… Κυριακές τους, με τον Θρύλο να ρίχνει 4άραες και 40άρες… ΑΥΤΕΣ είναι οι πραγματικές «Κυριακές τους»…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης