Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «μπόμπερ» έπιασε τον «μάγο»! (video)

Ο «μπόμπερ» έπιασε τον «μάγο»! (video)
Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 - 10:26

Ιστορικό ρεκόρ! Με το γκολ του στον Βόλο, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έπιασε με τα 61 συνολικά, την επίδοση του τεράστιου Τζιοβάνι! Ο «μπόμπερ» έπιασε στη σχετική λίστα των ξένων σκόρερ του Ολυμπιακού, τον Βραζιλιάνο «μάγο», ο οποίος είχε γράψει ιστορία με τη φανέλα του Θρύλου.

Αναλυτικά η Σούπερ Λιγκ αναφέρει:

Στην τρίτη θέση των ξένων σκόρερ του Ολυμπιακού στην Α’ Εθνική/Super League βρίσκεται πλέον ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αφού με το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Βόλο έφτασε τα 61 στο πρωτάθλημα με τους Ερυθρόλευκους, όσα έχει και ο Τζιβάνι.

Ο Βραζιλιάνος χρειάστηκε 129 αναμετρήσεις για να φτάσει στα 61 γκολ, ενώ ο ο Ελ Αραμπί έχει αγωνιστεί σε 117 ματς με πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Μπροστά του για την δεύτερη θέση των ξένων σκόρερ όλων των εποχών βρίσκεται ο Ίλια Ίβιτς με 64 τέρματα, τα οποία σημείωσε σε 112 αναμετρήσεις με τα χρώματα της ομάδας του Πειραιά.

Στην κορυφή βρίσκεται ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με 127 τέρματα.

Ο Ελ Αραμπί συνολικά βρίσκεται στην 13η θέση όλων των εποχών μαζί με τον Τζιοβάνι και τον Βασίλη Καραπιάλη, ενώ χρειάζεται μόλις τέσσερα γκολ για να μπει στην χρυσή δεκάδων των Ερυθρόλευκων σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Πηγή: slgr.gr

Διαβάστε επίσης

Ο υπέροχος κύριος Χουάνγκ! (videos)

Ο υπέροχος κύριος Χουάνγκ! (videos)

Έκανε τόσα πολλά παραπάνω, από το να βάλει ένα υπέροχο γκολ. Μιλάμε πραγματικά για έναν ποδοσφαιριστή-ευλογία, για τον Ολυμπιακό.

We rule this land! (videos, photos)

We rule this land! (videos, photos)

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την προπαγάνδα των «πρασινοφρουρών» και των φίλων τους, περί… κόσμου. Περί φιλάθλων. Περί οπαδών. Έλιωσε στο στόμα τους η καραμέλα που πιπιλούσαν…

Πάρτε πίσω τις… Κυριακές σας!

Πάρτε πίσω τις… Κυριακές σας!

Ο Ολυμπιακός σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κέρασε… φαρμάκι τους «απέναντι». Αυτές είναι οι πραγματικές Κυριακές τους, με τεσσάρες και σαραντάρες στο κεφάλι.