Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Λάτο, ο Σουάζο, ο Όλεγκ και η «καραμπόλα» στα αριστερά της άμυνας

Ο Λάτο, ο Σουάζο, ο Όλεγκ και η «καραμπόλα» στα αριστερά της άμυνας
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 - 14:14

Προτεραιότητα στα μεταγραφικά του Θρύλου, τούτη την ώρα, μοιάζει να είναι η απόκτηση αριστερού μπακ. Λίγο έως πολύ έχουμε αναλύσει την υπόθεση, η οποία βεβαίως διαρκώς εξελίσσεται και νέα δεδομένα προκύπτουν. Αναλύουμε που στέκεται αυτή τη στιγμή το θέμα του αριστερού αμυντικού για τον Ολυμπιακό, πάμε να δούμε τι συμβαίνει…

Ο Θρύλος έχει προτείνει τετραετές συμβόλαιο στον Τόνι Λάτο της Βαλένθια. Ο παίκτης έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις ότι υπολογίζεται ως ο βασικός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, εφόσον έρθει. Ο δισταγμός του ίδιου, όχι να έρθει στον Ολυμπιακό, αλλά να αφήσει την Ισπανία εν γένει, έχει καμφθεί. Πλέον, η Βαλένθια πρέπει να δώσει το «ΟΚ» για να φύγει ο παίκτης τώρα. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, θυμίζουμε... Μάλιστα, ο ραδιοφωνικός σταθμός Onda Cero μετέφερε σήμερα, σε νεότερο ρεπορτάζ ότι οι Πειραιώτες επιμένουν για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή της Βαλένθια

Από την άλλη πλευρά, η υπόθεση Σουάζο μοιάζει να είναι πιο απλή. Αν του Λάτο «ναυαγήσει», ο Ολυμπιακός έχει συμφωνία με την πλευρά του Σουάζο και θα την ενεργοποιήσει, ώστε ο παίκτης να έρθει στον Πειραιά. Προτεραιότητα του Ολυμπιακού, του Μίτσελ αν προτιμάτε, παραμένει ωστόσο ο Τόνι Λάτο.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την υπόθεση Όλεγκ, η Μπολόνια φέρεται να παραμένει στην κορυφή των πιθανών προορισμών του. Για να συμβεί αυτό, βεβαίως, θα πρέπει ο Ολυμπιακός να πάρει τώρα τα χρήματα που αξιώνει (5 εκ. ευρώ) ή να υπάρξει ενδεχομένως μια συμφωνία για ένα ποσό τώρα, εξάμηνο δανεισμό και υποχρεωτική οψιόν, σε ποσό που θα συμφωνηθεί εκ των προτέρων. Μόνο έτσι θα γίνει τώρα η μετακίνηση του Μολδαβού, τον οποίο φέρεται να παρακολουθεί και η Στρασμπούρ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του παίκτη στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Νέο σκάνδαλο: Όρισαν τον Βάτσιο!

Νέο σκάνδαλο: Όρισαν τον Βάτσιο!

Ούτε τα προσχήματα από τον Μπένετ και την κομπανία του, καθώς έβαλαν τον ρέφερι που προκάλεσε στο ματς Ολυμπιακός Β'-Κηφισιά τέταρτο στον αγώνα Κυπέλλου Αρης-Λεβαδειακός.