Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Βαλμπουενά, Βρουσάι και Σισέ στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός!

Με Βαλμπουενά, Βρουσάι και Σισέ στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός!
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 - 13:57

Ο Ολυμπιακός, σε επίπεδο ποδοσφαίρου, έχει στραμμένο το βλέμμα του στη ρεβάνς του Κυπέλλου, με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Η οποία μπορεί να σημάνει την πρόκρισή του στους «8», έχοντας εξασφαλίσει σοβαρό πλεονέκτημα, από το 4-1 του πρώτου ματς. Το βράδυ της Τετάρτης (21:00) το ματς στο Περιστέρι και ο Θρύλος πηγαίνει να παίξει εκεί, με Βαλμπουενά, Βρουσάι και Σισέ να επιστρέφουν στην αποστολή! Αρκετές αλλαγές αναμένουμε, έτσι κι αλλιώς, στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, το βράδυ της Τετάρτης.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Θρύλου:

Ο Ολυμπιακός αναμετράται το βράδυ της Τετάρτης (11/1, 21:00, Cosmote TV) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «16» του Κυπέλλου (νίκη των «ερυθρόλευκων» με 4-1 στον πρώτο αγώνα, στο Γ. Καραϊσκάκης»).

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (10/1) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής 21 ποδοσφαιριστές:

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Σισέ, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Βαλμπουενά, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ.

Διαβάστε επίσης

Νέο σκάνδαλο: Όρισαν τον Βάτσιο!

Νέο σκάνδαλο: Όρισαν τον Βάτσιο!

Ούτε τα προσχήματα από τον Μπένετ και την κομπανία του, καθώς έβαλαν τον ρέφερι που προκάλεσε στο ματς Ολυμπιακός Β'-Κηφισιά τέταρτο στον αγώνα Κυπέλλου Αρης-Λεβαδειακός.