Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάγκας Ολυμπιακός Β', τους ξεφτίλισε με θρυλική ανατροπή!

Μάγκας Ολυμπιακός Β', τους ξεφτίλισε με θρυλική ανατροπή!
Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 - 17:13

Μάγκες! Ο Ολυμπιακός Β’ πανηγύρισε σπουδαία νίκη με ανατροπή, με 2-1 επί της ΑΕΚ Β’ στο «Σεραφείδειο», για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 και ξεφτίλισε την «εξυγίανση». Μπορεί να βρέθηκε πίσω με πέναλτι «μαϊμού», ωστόσο δεν… μάσησε και πραγματοποίησε τεράστια ανατροπή στο ημίχρονο, με τρομερά γκολ του Λιάτσου.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο 22ο λεπτό, μετά από πέναλτι… ανακάλυψη του Γκορτσίλα. Ο ρέφερι έδωσε ένα τραγικό πέναλτι, με τον Χριστόπουλο να το εκτελεί σωστά και να κάνει το 1-0 για την ΑΕΚ. Ωστόσο, ο Θρύλος «απάντησε» με τον καλύτερο τρόπο στη «σφαγή». Με δύο απίστευτες γκολάρες από τον Λιάτσο, στο 26ο και 39ο λεπτό, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μυθική ανατροπή, περνώντας μπροστά με 2-1! Το πρώτο γκολ ήταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ το δεύτερο με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή. Πανέμορφα τέρματα από τον νεαρό άσο των Πειραιωτών.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα του και έφτασε σε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

ΑΕΚ Β’: Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κατσίκας, Ντάικο, Παρράς, Γερολέμου, Ρουκουνάκης, Ευθύμης Χριστόπουλος, Αποστόλης Χριστόπουλος, Γκολφίνος, Ζίνι

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαρούδης, Μαρίος, Κατσουλίδης, Κωστή, Χρυσόπουλος, Βλαχομήτρους, Καράκουτης

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ του Θρύλου!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης