Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αποστολή του Θρύλου για Άρη! (photo)

Η αποστολή του Θρύλου για Άρη! (photo)
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 - 19:59

Έτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για το ματς της Κυριακής (15/1, 19:30), με αντίπαλο τον Άρη, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το Σάββατο και ετοιμάζονται να επιστρέψουν στον Ναό, που αναμένεται να γεμίσει από τους οπαδούς του Θρύλου, με στόχο την τέταρτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα.

Μετά το φινάλε του σημερινού προγράμματος, ο Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι Μπα, Σισέ, Βατσλίκ και Βαλμπουενά.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

Το βράδυ της Κυριακής (15/1, 19:30) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23 (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο (14/1) με προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

Διαβάστε επίσης

Η επιστροφή των «μάγων»

Η επιστροφή των «μάγων»

Ο Ολυμπιακός αναμένεται στο ματς με τον Άρη να ρίξει ξανά στη «μάχη» τους τρεις οργανωτές του, πίσω από τον Μπακαμπού. Και τον Χουάνγκ στον άξονα.