Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξέσπασε ο Γιώργαρος στο γκολ του! (photos)

Ξέσπασε ο Γιώργαρος στο γκολ του! (photos)
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 - 21:03

Ο Γιώργος Μασούρας περνούσε μια παρατεταμένη περίοδο… ξηρασίας. Είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες στο Περιστέρι, φάσεις πολλές. Αναζήτησε έντονα το γκολ, αλλά δεν κατάφερε να το βρει. Με αποτέλεσμα η ψυχολογία του να είναι πεσμένη… Ωστόσο, κόντρα στον Άρη, ο Έλληνας άσος το βρήκε! Βρήκε το γκολ που ήθελε! Και μάλιστα με τρόπο εμφατικό! Μπαίνοντας στο ματς ως αλλαγή, μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα, πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το ήθελε πολύ, το ζητούσε, το πέτυχε. Και όταν το πέτυχε, ξέσπασε! Αγαπάει την ομάδα ο Μασούρας, Ολυμπιακός από μικρός και δεν το έκρυψε ποτέ. Όχι με… φανφάρες και φθηνό οπαδισμό, αλλά με αγνή αγάπη για την ομάδα και πάθος, κάθε φορά που σκοράρει.

Μας έχει συνηθίσει σε τέτοιους πανηγυρισμούς ο Μασούρας! Πολύ δυνατός και αυτός, έβγαλε όλη του την Ολυμπιακή… τρέλα, μετά το 1-0 επί του Άρη.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης