Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κατάπιε» αποβολή του Οντουμπάγιο ο Ρεϊνσρέιμπερ!

«Κατάπιε» αποβολή του Οντουμπάγιο ο Ρεϊνσρέιμπερ!
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 - 20:21

Έντονες διαμαρτυρίες, από πλευράς Ολυμπιακού, προς το φινάλε του πρώτου μέρους του αγώνα με τον Άρη! Και με καλό λόγο, μάλιστα, αφού ο διαιτητής Ρεϊνσρέιμπερ δεν έδωσε στον Ολυμπιακό το αριθμητικό πλεονέκτημα, το οποίο θα μπορούσε -και θα έπρεπε ενδεχομένως- να έχει! Πρωταγωνιστής σε δύο διαδοχικές φάσεις ο Οντουμπάγιο, ο οποίος τη… γλίτωσε.

Το μεγάλο λάθος εις βάρος του Ολυμπιακού έγινε με τον παίκτη του Άρη, ο οποίος έκανε φάουλ στον Χουάνγκ και στη συνέχεια κλώτσησε στην... ψύχρα τον Χουάνγκ, εκτός φάσης. Και όμως ο Ρεϊνσρέιμπερ δεν τον απέβαλε! Μάλιστα, ο Χουάνγκ διαμαρτυρήθηκε έντονα στον τέταρτο, Φωτιά, σαν να του λέει "ήταν δική σου ευθύνη να το δεις", αλλά το λάθος είχε γίνει! Έπρεπε ο τέταρτος να υποδείξει την παράβαση στον Ρεϊνσρέιμπερ και να τον καθοδηγήσει, για να βγει και η σωστή κάρτα στον Οντουμπάγιο!

Σε ό,τι αφορά τον Νταμπό τώρα, έχοντας κίτρινη από το 39’, στην αμέσως επόμενη φάση έκανε φάουλ για… κίτρινη, πάνω στον Ρέαμπτσιουκ, αλλά ο Ρεϊνσρέιμπερ επίσης του τη χάρισε... Από τον πάγκο του Ολυμπιακού υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για τη φάση αυτή επίσης, όπως και για εκείνη του Οντουμπάγιο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης