Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άκυρο γκολ, άκυρη νίκη: Χέρι πριν το «πέναλτι» υπέρ του ΠΑΟ (photo)

Άκυρο γκολ, άκυρη νίκη: Χέρι πριν το «πέναλτι» υπέρ του ΠΑΟ (photo)
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 - 09:53

Άλλη μια φορά κατά την οποία γινόμαστε μάρτυρες της απόλυτης γελοιοποίησης της διαιτησίας στη χώρα μας. Μάρτυρες της απόλυτης παρακμής του ποδοσφαίρου μας. Με τα ματς να κρίνονται όχι στα γήπεδα, αλλά στο πως θα… σφυρίξει ο καθέναν που του δίνουν οι «εξυγιαντές» το…. δικαίωμα, να το κάνει… Ο Παναθηναϊκός, με ένα άκυρο γκολ, πήρε μια άκυρη νίκη στα Γιάννενα και όμως… το περηφανεύεται κιόλας… Για ακόμη μία φορά το πρωτάθλημα αλλοιώθηκε καταφανέστατα υπέρ του, με διαιτητικό αίσχος στο φινάλε ενός αγώνα.

Για χέρι του Κουρμπέλη έπρεπε να σταματήσει η φάση που μετετράπη σε… πέναλτι, υπέρ των «πρασίνων». Ξεκάθαρη είναι η παράβαση του αρχηγού του Παναθηναϊκού, αλλά το VAR όχι απλώς δεν το είδε, αλλά είδε αυτό που… έπρεπε. Ένα πέναλτι στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων. Αδιάψευστος μάρτυρας το καρέ, που εκθέτει ανεπανόρθωτα την «εξυγίανση» και τις πρακτικές της…

Αντί για «Χ» και ακόμη μεγαλύτερη μείωση της διαφοράς του, στον Παναθηναϊκό επετράπη να πάρει μια άδικη νίκη και να συνεχίσει σε ένα πρωτάθλημα… παρωδία.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης