Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό το πάτημα για κόκκινη στον Μασούρα πως είναι δυνατόν να «πνίγηκε»; (photos)

Αυτό το πάτημα για κόκκινη στον Μασούρα πως είναι δυνατόν να «πνίγηκε»; (photos)
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 - 10:59

Εδώ τι έγινε; Ο Φαμπιάνο πήγε να κόψει την μπάλα στον Μασούρα και η διαιτητική ομάδα… σφύριζε αδιάφορα; Αυτό το πάτημα για κόκκινη στον Μασούρα πως είναι δυνατόν να «πνίγηκε»; Αυτό το χτύπημα, εν ψυχρώ, από τον Φαμπιάνο, πως γίνεται να έγινε… γαργάρα και ο παίκτης να μην πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια;

Χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι περισσότερο; Χρειάζεται να αναπτυχθούμε; Ο Φαμπιάνο έπαιζε σε όλο το ματς… πάλη και αντί να έχει φύγει από το γήπεδο (όπως ο Οντουμπάγιο ή ο Νταμπό), δέχθηκε μια κίτρινη στο… 85’!

Τα ίδια και στη φάση του 38’, με τον 4ο του ματς, τον Φωτιά, να… αμολάει αετό, στην κλωτσιά του Οντουμπάγιο στον Χουάνγκ! Διαμαρτυρήθηκε ο Κορεάτης για το αντιαθλητικό, εκτός φάσης χτύπημα και… είδε και κίτρινη! Τα εργαλεία της «εξυγίανσης» δουλεύουν… υπερωρίες, φαίνεται… Διαρκώς σε δράση, ή σε… αδράνεια. Ό,τι βολεύει. Σε αυτό το χτύπημα του Φαμπιάνο στον Μασούρα βόλευε… αδράνεια.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης