Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στροφή σε μια πραγματική ποδοσφαιρομάνα

Στροφή σε μια πραγματική ποδοσφαιρομάνα
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 14:51

Ο Ολυμπιακός έχει βιώσει στο πετσί του, τι εστί «σπουδαίος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής». Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει. Τόσοι και τόσοι έβαλαν τη φανέλα. Άλλη με μικρότερη επιτυχία, άλλη με μεγαλύτερη, άλλη με… αιώνια παρουσία, στην ιστορία της ομάδας.

Υπάρχουν φυσικά, ορισμένοι που ξεχωρίζουν και που πάντα θα μνηνομεύονται ως κάτι το ιδιαίτερο. Από πλευράς ονόματος, βεβαίως, ο Τζιοβάνιο, ο Ριβάλντο, ο Μαρσέλο είναι ίσως τα τρία μεγαλύτερα ονόματα από τη χώρα του… ποδοσφαίρου. Ναι, του ποδοσφαίρου. Και της σάμπα. Και του καφέ. Αλλά πάνω από όλα, του ποδοσφαίρου.

Παιδιά που γεννιούνται με… μια μπάλα στα πόδια και μια κουλτούρα γύρω από τη στρογγυλή θεά. Και ο Ολυμπιακός ολοένα και πιο συχνά, όπως φαίνεται, ρίχνει δίχτυα στην ποδοσφαιρομάνα Βραζιλία. Ο Ροντινέι, ο Ραμόν και οι… επόμενοι που δεδομένα θα έρθουν, δείχνουν τον δρόμο. Το ποδόσφαιρο στη Βραζιλία είναι σταθερά σε υψηλό επίπεδο. Και τα εκατομμύρια… χορεύουν. Αστέρια γεννιούνται σχεδόν… κάθε βδομάδα, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο και δείχνοντας έτοιμοι για το μεγάλο βήμα…

Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει δίχτυα σε μια πραγματική «ποδοσφαιρομάνα» χώρα. Και ψωνίζει τόσο εμπειρία, όσο και ταλέντο. Από αυτό… άπλετο. Η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πασχαλάκης: «Κάθε ματς είναι τελικός»

Πασχαλάκης: «Κάθε ματς είναι τελικός»

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μιλά για το ματς με τον Άρη, την παρουσία του στον Ολυμπιακό, το ρόστερ της ομάδας και μας αποκαλύπτει την άλλη πλευρά του.

Ανάσες, ευκαιρίες, νίκη

Ανάσες, ευκαιρίες, νίκη

Ο Μίτσελ αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, στο παιχνίδι Κυπέλλου (19:00) με τον Άρη. Όποιοι και αν παίξουν, έχουν χρέος να παίξουν για να νικήσουν και μόνο.