Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανάσες, ευκαιρίες, νίκη

Ανάσες, ευκαιρίες, νίκη
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 13:50

Δύσκολο, πολύπλοκο θα λέγαμε, το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη. Απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Θρύλος θέλει να πάρει μία νίκη, η οποία θα του δώσει από τώρα ένα σκορ πρόκρισης, ενόψει της ρεβάνς, την προσεχή εβδομάδα, στο Χαριλάου.

Ο Θρύλος μπορεί να έχει ως στόχο το Κύπελλο, αφού δίνει εισιτήριο για το Europa League, όμως προτεραιότητα παραμένει το Champions League και το πρωτάθλημα. Και ενόψει του αποψινού αγώνα, αν και ο Μίτσελ προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές, να δώσει ανάσες σε παίκτες και ευκαιρίες σε άλλους, ο Ολυμπιακός έχει ίδιο στόχο, όπως πάντα: Τη νίκη.

Ο Μίτσελ αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, στο παιχνίδι Κυπέλλου (19:00) με τον Άρη. Όποιοι και αν παίξουν, έχουν χρέος να πάρουν τη νίκη. Πάμε να δούμε, βάσει δοκιμών, μία πιθανή ενδεκάδα. Ξαναλέμε, πιθανή. Δεν υπάρχουν 11… δεδομένοι, στο πλάνο του Μίτσελ, αυτή τη στιγμή. Ο Ισπανός δοκίμασε πράγματα και αυτό μοιάζει να είναι ένα πιθανό σενάριο, για το αποψινό ματς.

Στο τέρμα ο Τζολάκης, ο οποίος παίρνει τα ματς του Κυπέλλου. Στην άμυνα: Ακραίοι οι Ανδρούτσος (δεξιά) και Βρουσάι (αριστερά) και στόπερ οι Ντόη και Ρέτσος. Στο κέντρο ο Σαμασέκου, ο Μπουχαλάκης και ο Βαλμπουενά. Είναι πιθανό να μείνει στον άξονα ο Χουάνγκ, αν και πιο δύσκολο. Στην επίθεση ο Γκάρι στο ένα άκρο, ο Μασούρας στο άλλο και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Μιλάμε για εκτεταμένο ροτέισον. Αλλά μιλάμε παράλληλα και για μια ΚΑΛΗ ομάδα, ικανή να πάρει αυτό που θέλει, απέναντι στον Άρη, στην προσπάθεια ο Ολυμπιακός να προχωρήσει στον θεσμό και να πάει μέχρι το φινάλε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πασχαλάκης: «Κάθε ματς είναι τελικός»

Πασχαλάκης: «Κάθε ματς είναι τελικός»

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μιλά για το ματς με τον Άρη, την παρουσία του στον Ολυμπιακό, το ρόστερ της ομάδας και μας αποκαλύπτει την άλλη πλευρά του.