Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φρεσκάδα-ομοιογένεια: Άσος

Φρεσκάδα-ομοιογένεια: Άσος
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 - 12:34

Ο Ολυμπιακός απέδειξε το βράδυ της Τετάρτης, στο ματς Κυπέλλου απέναντι στον Άρη, ότι μπορεί η φρεσκάδα να είναι πιο αποτελεσματική, από την ομοιογένεια και τη «χημεία». Ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν συνηθίζουν να παίζουν μαζί, βρίσκονται στην ενδεκάδα και όπως είναι λογικό, η ομοιογένεια πάει… περίπατο. Οι προπονήσεις είναι καλές, αλλά δεν δίνουν αγωνιστικό ρυθμό. Και αυτός, λογικά, είναι πάνω από όλα, σε μια ομάδα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός απέδειξε κόντρα στον Άρη, ότι καμιά φορά ο κανόνας αλλάζει. Καμιά φορά χρειάζεται απλώς μεγαλύτερη φρεσκάδα, θυσιάζοντας τη «χημεία» και την ομοιογένεια.

Οι παίκτες που έπαιξαν την Τετάρτη δεν έχουν πολλά ματς στα πόδια τους. Δεν έχουν κόπωση. Αλλά δεν έχουν και ρυθμό. Ωστόσο, παρά την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, αποδείχθηκαν πιο φρέσκοι, από τους λεγόμενος «βασικούς». Και είναι σημαντικό για τον Μίτσελ και να δίνει ρυθμό στους «φρέσκους», αλλά και να κρατάει «φρέσκους», εκείνους που έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Διαχείριση λέγεται και είναι απαραίτητη για να βγει η σεζόν.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι πλούσιο άλλωστε και έχει λύσεις και επιλογές, ο Μίτσελ, στη διάθεσή του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης