Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ραμόν έρχεται, Λάιντνερ φεύγει

Ραμόν έρχεται, Λάιντνερ φεύγει
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 - 13:53

Ο Ολυμπιακός «ανακατεύει την τράπουλα» στη θέση του αριστερού μπακ. Ο Ντορόν Λάιντνερ δεν του βγήκε, ο Μαρσέλο έχει αποδείξει ότι πιο μπροστά την πτέρυγα μπορεί να βοηθήσει περισσότερο και για εκεί υπολογίζεται, ενώ ο Όλεγκ έχει παίξει πάρα πολλά ματς και είναι αρκετά καταπονημένος. Παράλληλα, «παίζει» έντονα το σενάριο να μετακομίσει στην Ιταλία.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Ισραηλινού (με ρουμανικό διαβατήριο πλέον) Λάιντνερ, αναχωρεί για άλλες πολιτείες. Συγκεκριμένα για την Αυστρία. Ο Ντορόν Λάιντνερ θα συνεχίσει ως δανεικός στην Αούστρια Βιέννης. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι πήρε ήδη το αεροπλάνο για Αυστρία… Εξάμηνος δανεισμός είναι, προκειμένου ο παίκτης να αναπτύξει τις ικανότητές του και να επιστρέψει πιο έτοιμος.

Την ώρα κατά την οποία ο αντικαταστάτης του στο ρόστερ του Θρύλου, ένας παίκτης φέρελπις ο οποίος έρχεται για να ενισχύσει την ομάδα αριστερά, παίρνει το αεροπλάνο για Ελλάδα. Ο λόγος για τον Ραμόν, για τον οποίο σαν ενημερώσαμε από χθες ότι Παρασκευή βράδυ θα είναι στη χώρα μας…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης