Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν έχει να «υπερασπιστεί» τίποτα! Στη Θεσσαλονίκη για «διπλό» (video)

Δεν έχει να «υπερασπιστεί» τίποτα! Στη Θεσσαλονίκη για «διπλό» (video)
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 - 16:53

Δεν είναι απλά τα πράγματα για τον Ολυμπιακό, στο ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης». Πάντα ο Θρύλος έχει την πιο δύσκολη δουλειά να κάνει. Πάντα ο Θρύλος έχει τα υψηλότερα εμπόδια να ξεπεράσει. Πάντα η ομάδα του Μίτσελ ξέρει πως για να πάρει αυτό που θέλει, πρέπει να παίζει απέναντι σε… 14, 15, 16 αντιπάλους… Το 1-0 με τον Άρη, από το πρώτο ματς, δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον Ολυμπιακό, αλλά η δουλειά δεν έχει τελειώσει…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να χαλαρώσει. Δεν έχει να «υπερασπιστεί» τίποτα! Στη Θεσσαλονίκη για «διπλό» και μόνο θα πάει. Και σε αντίθεση με κάτι άλλους που κάνουν… περίπατο, παίζοντας με ομάδες Β’ Εθνικής, ο Θρύλος έχει απέναντί του πρωτοκλασάτη ομάδα Σούπερ Λιγκ… Ξεκάθαρο το μήνυμα του Μίτσελ, με το που τελείωσε το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη, για το Κύπελλο. Ο Θρύλος θέλει να πάει στα ημιτελικά με δύο νίκες.

Διαβάστε επίσης