Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τεσσάρα» του Ολυμπιακού Β' στον Ηρόδοτο!

«Τεσσάρα» του Ολυμπιακού Β' στον Ηρόδοτο!
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 - 17:06

Μετά το μάγκικο «διπλό» επί της ΑΕΚ στο «Σεραφείδειο», για την 11η αγωνιστική της Super League 2, ο Ολυμπιακός Β’ έδωσε συνέχεια στην «αντεπίθεση» του. Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησαν με 4-0 του Ηρόδοτου στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, για τη 12η «στροφή», σε ένα ματς που κυριάρχησαν απόλυτα!

Ο Θρύλος ξεκίνησε πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με 2-0 των Κρητικών στο πρώτο μισάωρο, με δύο γκολ του Βλαχομήτρου, στο 25ο και 30ό λεπτό. Ο Αλγκασίμ Μπα «έγραψε» το 3-0, στο 55ο λεπτό, με τον Κεραμίδα να διαμορφώνει το τελικό 4-0 των Πειραιωτών επί του Ηρόδοτου, στο 71ο λεπτό.

Η ομάδα του Γιάννη Οκκά μπορούσε να σκοράρει ακόμη περισσότερα τέρματα, σε ένα ματς στο οποίο έχασε ένα... σωρό ευκαιρίες, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Την επόμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός Β’ έχει ρεπό στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός Β': Παπαδούδης, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος (56′ Κεραμίδας), Νίκολιτς, Μαυρουδής (72′ Αλ Μασαρί), Μαρίνος (46′ Αργυρίου), Κωστή, Βλαχομήτρος (46′ Μπα), Καράκουτης (56′ Κωστούλας)

Ηρόδοτος: Γκόλοβιτς, Γρηγορόπουλος, Ρόσι, Κριεζίβ, Χαϊκάλης (80′ λ.τ Χαλκιαδάκης), Μασάδο, Πιτσόλης, Χίντρι, Λεβιτσάνιν, Πλιάτσικας, Θεοδωράκης

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης