Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οκκάς: «Κάναμε το καθήκον μας»

Οκκάς: «Κάναμε το καθήκον μας»
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 - 18:12

Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε συγκεντρωμένος στον αγώνα και μπόρεσε να πάρει μία εμφατική νίκη, στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Οκκάς σε δήλωσή του μετά το 4-0 επί του Ηροδότου στο Ρέντη για τη Super League 2.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Εμείς από την πλευρά μας καταφέραμε και κάναμε το καθήκον μας. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ακόμη και όταν το σκορ ξέφυγε υπέρ μας.

Αυτό είναι που κρατάμε από τον αγώνα, το γεγονός πως δε χάσαμε καμία στιγμή τη συγκέντρωσή μας και βγάλαμε στο παιχνίδι πράγματα τα οποία δουλεύουμε. Επίσης το θετικό είναι πως το παιχνίδι εξελίχθηκε έτσι που μας επέτρεψε να κάνουμε κάποιες αλλαγές και να δούμε ορισμένα παιδιά στον αγώνα, όπως ο Κωστούλας ο οποίος έγινε και ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα κενό από το πρωτάθλημα γιατί έχουμε ρεπό, θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε κάπως αλλά επίσης και να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα μας».

Διαβάστε επίσης

H «πρώτη» του Ραμόν!

H «πρώτη» του Ραμόν!

Το ενδιαφέρον είναι ήδη στα ύψη, για τη ρεβάνς με τον Άρη. Και η «πρώτη» του Ραμόν το… απογειώνει.