Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έγραψε ιστορία με τον Ολυμπιακό Β' ο Κωστούλας!

Έγραψε ιστορία με τον Ολυμπιακό Β' ο Κωστούλας!
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 - 18:30

Μετά το μάγκικο «διπλό» επί της ΑΕΚ στο «Σεραφείδειο», για την 11η αγωνιστική της Super League 2, ο Ολυμπιακός Β’ έδωσε συνέχεια στην «αντεπίθεση» του. Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησαν με 4-0 του Ηρόδοτου στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, για τη 12η «στροφή», σε ένα ματς που κυριάρχησαν απόλυτα!

Μάλιστα στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τους Κρητικούς μάλιστα γράφτηκε ιστορία, καθώς έπαιξε με τα ερυθρόλευκα ο γιος του Θανάση Κωστούλα, Χαράλαμπος, και έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε επαγγελματική ομάδα του Ολυμπιακού!

Συγκεκριμένα, ο Κωστούλας έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε ηλικία 15 ετών, 7 μηνών και 27 ημερών είναι από τους νεαρότερους που έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο.

Σε λίγο πιο νεαρή ηλικία έκαναν ντεμπούτο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος (15 ετών και 9 μηνών), ο Νέρι Καστίγιο (16 ετών και 3 μηνών), ο Χρήστος Λιάτσος (16 ετών και 4 μηνών), ο Κώστας Αρζένης (16 ετών και 7 μηνών), ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης (16 ετών και 8 μηνών και ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος (16 μηνών και 9 μηνών).

Μπράβο, «μικρέ», συνέχισε δυνατά, το μέλλον σού ανήκει!

Διαβάστε επίσης

H «πρώτη» του Ραμόν!

H «πρώτη» του Ραμόν!

Το ενδιαφέρον είναι ήδη στα ύψη, για τη ρεβάνς με τον Άρη. Και η «πρώτη» του Ραμόν το… απογειώνει.