Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο… πολυμήχανος Μπουχαλάκης έδωσε την πρόκριση στο Χαριλάου! (video)

Όταν ο… πολυμήχανος Μπουχαλάκης έδωσε την πρόκριση στο Χαριλάου! (video)
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 - 22:50

Ο Ολυμπιακός έχασε πολύτιμο έδαφος στο Περιστέρι, μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο (1-1), ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν πλέον μπροστά και πιο συγκεκριμένα να εστιάσουν στον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Άρη.

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Τετάρτη τους «κίτρινους» στη Θεσσαλονίκη, στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης, με τον Ολυμπιακό να έχει επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι με 1-0, έχοντας ευχάριστες αναμνήσεις.

Συγκεκριμένα, την σεζόν 2020/21, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βρει μπροστά τους ξανά στην ίδια φάση του Κυπέλλου του «κίτρινους» και έπρεπε να τους αποκλείσουν, για να περάσουν εκείνος και να διεκδικήσει το τρόπαιο. Η ρεβάνς των δύο ήταν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 και ο Θρύλος δυσκολεύτηκε, απέναντι στους «Θεσσαλονικείς», οι οποίοι είχαν προηγηθεί 1-0 με πέναλτι του Γκάμα.

Ωστόσο, ο… Ανδρέας ο πολυμήχανος, ήταν εκείνος που έδωσε τη λύση και μάλιστα στην εκπνοή του ματς. Στα τελευταία λεπτά… Μέχρι το 87’ ο Άρης κρατούσε την πρόκριση στα χέρια του και ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στον αποκλεισμό, αλλά μίλησε η ευφυΐα και η εμπειρία του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος… κρύφτηκε στο δοκάρι του Κουέστα και αφού του έκλεψε την μπάλα, σκόραρε!

Θυμηθείτε:

Διαβάστε επίσης