Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα πιστέψουμε τι μας λένε οι «εξυγιαντές», ή τα μάτια μας;

Θα πιστέψουμε τι μας λένε οι «εξυγιαντές», ή τα μάτια μας;
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 14:52

Το ζήσαμε και αυτό. Μία ημέρα μετά την «γκέλα» του Ολυμπιακού στο Περιστέρι και την απώλεια δύο βαθμών και την προκλητική εύνοια υπέρ της ΑΕΚ, στη Νίκαια, η ΕΠΟ θυμίζουμε μοίραζε συγχαρητήρια στο Πάρκο Γουδή, παραδίδοντας σήματα FIFA στους επιλεγμένους διεθνείς αξιωματούχους διαιτησίας… Μία ημέρα με τη νέα κλοπή, όπως αποδεικνύεται, εις βάρος του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, τα… συγχαρητήρια έδιναν και έπαιρναν. Και τα πλατιά χαμόγελα, στα γραφεία της ΕΠΟ. Λογικό…

Την ίδια ώρα, το γκολ με το οποίο ο Ατρόμητος ισοφάρισε τον Ολυμπαικό στο Περιστέρι και η διαιτητική ομάδα το μέτρησε, ήταν οφσάιντ. Το καρέ που κυκλοφόρησε από χθες και είναι στην ευθεία με τους αμυντικούς του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρο και δεν σηκώνει την παραμικρή αμφισβήτηση… Ούτε γραμμές χρειάζονται, ούτε μεγεθυντικοί φακοί, ούτε… εστίαση, ούτε τίποτα. Η φάση φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού. Γιατί το καρέ είναι στην ευθεία! Αν ο βοηθός δεν ήταν στην ευθεία, λάθος του. Αν ήταν και δεν το είδε… ΟΚ. Τι να πούμε…

Τώρα όσον αφορά στην απάντηση της προπαγάνδας, περί… αντιμετώπισης Πάπα στο VAR και περί… αλάθητου, ένα έχουμε να πούμε: Θα πιστέψουμε τι μας λένε οι «εξυγιαντές», ή τα… μάτια μας; Ξεκάθαρα το δεύτερο. Τώρα τι μας λένε οι βόθροι της προπαγάνδας και που μοιράζουν συγχαρητήρια ο Μπένετ και η κομπανία του, δεν μας απασχολεί! Το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί, αλλά… δεν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Παιχνίδι υπομονής, όχι βιασύνης

Παιχνίδι υπομονής, όχι βιασύνης

Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι έτοιμος στο «Βικελίδης» για 90λεπτο και όχι για 30-40 λεπτά. Τι εννοούμε; Τα παιχνίδια με τον Άρη είναι πάντα δύσκολα, θέλουν προσοχή και υπομονή.