Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπολογίζεται κανονικά ο Ραμόν, σκέψεις Μίτσελ να τον βάλει

Υπολογίζεται κανονικά ο Ραμόν, σκέψεις Μίτσελ να τον βάλει
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 14:34

Ο Ραμόν Ράμος Λίμα είναι εδώ. Όχι απλώς ως… αναφορά στο ρόστερ, ή ως μέλος της αποστολής. Είναι εδώ και είναι έτοιμος να παίξει, εφόσον ο Μίτσελ το επιλέξει. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ είναι στη διάθεση του Μίτσελ αγωνιστικά, αλλά πλέον και… γραφειοκρατικά. Όλα τα απαραίτητα έγγραφα είναι στα χέρια των ανθρώπων του Ολυμπιακού και έτσι ο νεαρός ακραίος αμυντικός, μόλις προ ημερών αποκτηθείς, μπορεί να αγωνιστεί. Το αν αυτό θα συμβεί, θα το κρίνει πλέον καθαρά και μόνο ο Μίτσελ.

Σε μία από τις δοκιμές του, στην τελευταία προπόνηση, πριν το αποψινό ματς, εκείνη της Τρίτης δηλαδή, ο Μίτσελ έβαλε τον Ραμόν με τους βασικούς, αριστερά στην άμυνα. Βεβαίως με 1-2 προπονήσεις, είναι δύσκολο ο Μίτσελ να αποφασίσει να τον ξεκινήσει, να τον επιλέξει όντως για το αρχικό σχήμα. Το σκέφτεται, ωστόσο και για αυτό το αναφέρουμε. Δεν είμαστε στο… μυαλό του Μίτσελ, αλλά κρίνουμε με βάση τις δοκιμές που έκανε χθες και προχθές.

Σε ό,τι αφορά τις άλλες επιλογές, οι Βρουσάι-Ανδρούτσος «παίζουν» για το αριστερό άκρο της άμυνας, αφού ο Όλεγκ είναι εκτός. Οψόμεθα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Παιχνίδι υπομονής, όχι βιασύνης

Παιχνίδι υπομονής, όχι βιασύνης

Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι έτοιμος στο «Βικελίδης» για 90λεπτο και όχι για 30-40 λεπτά. Τι εννοούμε; Τα παιχνίδια με τον Άρη είναι πάντα δύσκολα, θέλουν προσοχή και υπομονή.

Άλλοι «μάχες», άλλοι «βόλτα»

Άλλοι «μάχες», άλλοι «βόλτα»

Εφόσον ο Ολυμπιακός αποκλείσει τον Άρη, θα βρει την ΑΕΚ και ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα του «επενδυτή» θα έχει φτάσει στους «4» είναι… προκλητικά εύκολος.