Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί βλέπουμε Θρύλο στις 20:30!

Εκεί βλέπουμε Θρύλο στις 20:30!
Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023 - 16:59

Μεγάλη πρόκληση έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, στο αποψινό (20:30) σπουδαίο παιχνίδι πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Ο Θρύλος πηγαίνει στην έδρα του ‘δικεφάλου’ του βορρά, με στόχο να φύγει νικητής και με το «διπλό», ώστε να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την πρώτη θέση της βαθμολογίας, στην οποία προσωρινά βρίσκεται η ΑΕΚ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα έχουν ολοκληρώσει τα δικά τους ματς στις 7μμ και 7:30μμ περίπου, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, να έχει τα δεδομένα της κατάστασης και να ξέρει πόσο πιο κοντά στην κορυφή θα μπορεί να φτάσει!

ΓΑΥΡΟΙ στην Τούμπα δεν θα είναι, αφού δεν επιτρέπεται η μετακίνηση στα ντέρμπι. Εκτός έδρας το ματς με τον ΠΑΟΚ, ως γνωστόν, αλλά και τηλεοπτικό, φυσικά. Δείτε που «παίζει».

Εδώ η σχετικά κάρτα του Θρύλου και… συντονιζόμαστε:

Διαβάστε επίσης

Απόψε τους λες «πρωτάθλημα»!

Απόψε τους λες «πρωτάθλημα»!

Αυτά τα παιχνίδια θέλουν πάθος, τσαμπουκά. Τα παίρνεις μόνο αν πραγματικά τα θέλεις. Και ο Ολυμπιακός το θέλει και πρέπει να το δείξει! Ραντεβού στις 20:30!