Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός δίνει... ΕΛΠΙΔΑ! (photos)

Ο Ολυμπιακός δίνει... ΕΛΠΙΔΑ! (photos)
Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023 - 15:50

Τη φιλανθρωπική του δράση συνεχίζει, με «οδηγό» τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός! Ο ηγέτης του Θρύλου, μαζί με τους ποδοσφαιριστές, επισκέφτηκαν την Τρίτη (7/2) το Σωματείο «Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο». Με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν για άλλη μια φορά το σπουδαίο κοινωνικό τους πρόσωπο!

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε την παρακάτω ανάρτηση στα social media, με μήνυμα: «Η προσφορά του Ολυμπιακού μας στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Ο Ολυμπιακός δεν σταματά να βοηθάει, είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος και βρίσκεται πάντα στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη.

Δείτε την ανάρτηση:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Επιβεβαίωση ανικανότητας ο Νταμπάνοβιτς

Επιβεβαίωση ανικανότητας ο Νταμπάνοβιτς

Ο Μπένετ δεν κατάφερε να βρει ελίτ διαιτητή για τον ημιτελικό κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακού και φέρνει τον διεθνή Μαυροβούνιο της πρώτης κατηγορίας της UEFA, με Πολωνό δεύτερης κατηγορίας στο VAR. Σε αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΚ 2-0... σώθηκε, λόγω VAR.