Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός δεν «σηκώνει τους τόνους», επισημαίνει απλώς τα αυτονόητα

Ο Ολυμπιακός δεν «σηκώνει τους τόνους», επισημαίνει απλώς τα αυτονόητα
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023 - 15:57

Τα πράγματα είναι απλά. Κάθε τι, το οποίο έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τη νομιμότητα, την ισονομία, την καθολική και χωρίς εκπτώσεις εφαρμογή των κανονισμών, κάθε τι το οποίο «απειλεί» ευθέως την εικόνα του ποδοσφαίρου μας και το ρίχνει στον… βούρκο της «εξυγίανσης», θα βρίσκει τον Ολυμπιακό απέναντι. Θα βρίσκει τον Ολυμπιακό εχθρό του… Απλά τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός δεν «σηκώνει τους τόνους», επισημαίνει τα αυτονόητα, απλώς. Επισημαίνει όλα εκείνα, τα οποία καταντούν το ποδόσφαιρό μας… ένα τίποτα, στα μάτια της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Όπως οι… μεζούρες και τα δοκάρια.

Όπως οι… «νταραβεριτζήδες της εγκληματικής οργάνωσης», όπως ο ίδιος ο Ολυμπιακός αποκάλεσε, που πάνε σε διαιτητές και τους λένε τι να κάνουν και πως.

Όπως τα γήπεδα που ανοίγουν και παίρνουν άδεια παρατύπως, όπως επίσης επεσήμανε ο Ολυμπιακός…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Οι αλήθειες, βλέπετε, ενοχλούν. Ενοχλούν πολύ άσχημα. Σε βαθμό που χάνονται τα αυγά και τα… καλάθια. Στην ΑΕΚ και σε όλους τους αντιπάλους του Ολυμπιακού κρύβονται πίσω από τη δικαιολογία «ο Ολυμπιακός κυνηγάει την ένταση». Δεν πείθουν. Ο Ολυμπιακός επισημαίνει απλώς τα αυτονόητα. Για την ασφάλεια, για την ισονομία, για τη διαιτησία, για τις Ενώσεις, για την ΕΠΟ, για την ΚΕΔ, για όλο το -σαθρό- οικοδόμημα της «εξυγίανσης». Αυτό είναι που δεν τους αρέσει. Ήθελαν, βεβαίως, να δρουν ανενόχλητοι και χωρίς να έχουν κανέναν απέναντί τους. Μπα, δεν τους περνάει…

Διαβάστε επίσης