Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εικόνα που δεν συνάδει με τα «θέλω» του Ολυμπιακού

Εικόνα που δεν συνάδει με τα «θέλω» του Ολυμπιακού
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 - 09:40

Η ποιότητα δεν λείπει από αυτή την ομάδα. Κάθε άλλο. Παίκτες υπάρχουν, ποιοτικοί και ικανοί. Αυτό που φάνηκε να λείπει από τον Ολυμπιακό, στο χθεσινό (9/2) παιχνίδι με την ΑΕΚ, για το Κύπελλο, ήταν το πάθος. Το βασικό μότο του Ολυμπιακού, για τη φετινή χρονιά, έλειψε χθες από τους ίδιους τους παίκτες. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο ερωτηματικό που μένει, από τη χθεσινή βραδιά. Αυτή η εικόνα. Εικόνα που δεν συνάδει με τα «θέλω» του Ολυμπιακού

Δεν μπορεί σε έναν ημιτελικό Κυπέλλου ο Ολυμπιακός να μην… τρώει σίδερα. Δεν μπορεί να μη βγαίνει πρώτος σε ΟΛΕΣ τις διεκδικήσεις. Δεν μπορεί να μην είναι εκείνος που παίρνει όλες (εντάξει, υπάρχει και αντίπαλος, ας πούμε τις περισσότερες για να είμαστε ακριβείς) τις μονομαχίες, στο χορτάρι.

Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι μαλθακός σε ένα τέτοιο παιχνίδι. ΟΚ, δεν έχει τίποτα να αποδείξει και σε κανέναν. Την ΑΕΚ την έχει νικήσει μέσα-έξω, με κάθε πιθανό τρόπο και με κάθε πιθανό σκορ. Δεν έχει τίποτα να αποδείξει σε εκείνους. Αλλά έχει να αποδεικνύει διαρκώς στους οπαδούς του, ότι είναι πάντοτε εκείνος που θέλουν να βλέπουν. Ο κόσμος στηρίζει και απογοητεύεται όταν βλέπει την ομάδα να μην παλεύει και συνεχίζει να στηρίζει. Και πρέπει άμεσα η εικόνα να αλλάξει προς το καλύτερο, αρχής γενομένης από το πάθος, το οποίο πρέπει να βγάζει στο γήπεδο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Γλώσσα με ένα αποτέλεσμα, δεν βγάζεις

Γλώσσα με ένα αποτέλεσμα, δεν βγάζεις

Τα λάθη του Ολυμπιακού στο ματς με την ΑΕΚ τα βλέπει πρώτος ο Ολυμπιακός. Αλλά το να βγάζουν οι «κιτρινόμαυροι»… γλώσσα, μετά από μια νίκη μονάχα, είναι τουλάχιστον ακραίο…