Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός: Ανταποδίδει τη φιλοξενία

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός: Ανταποδίδει τη φιλοξενία
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 - 10:20

Ο Ολυμπιακός είχε ευτυχήσει να έχει στο πλάι του τους φιλάθλους του, όταν αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό. Και τώρα, καθώς το παιχνίδι για τον δεύτερο γύρο ανάμεσα στις δύο ομάδες πλησιάζει, ετοιμάζεται να ανταποδώσει τη φιλοξενία. Στον πρώτο γύρο είχαν βρεθεί φίλαθλοι του Θρύλου στο Αγρίνιο και στο ματς της Δευτέρας (21:00) θα έρθουν στο Καραϊσκάκη φίλοι του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Αγρινίου:

«Η ώρα λοιπόν έφτασε. Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Γ. Καραϊσκάκης. Η ΘΥΡΑ 6 θα είναι δίπλα στον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μας. Γεμίζουμε άπαντες τα πούλμαν και δίνουμε για πρώτη φορά οργανωμένα το παρων σε αυτό το γήπεδο. Με όπλο την τρέλα μας, για μια εξέδρα όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Καθήκον όλων μας η παρουσία στο Φάληρο το βράδυ της Δευτέρας. ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ! Πέμπτη, Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή από τις 20:30. ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι φίλοι του Παναιτωλικού στην ενημέρωσή τους.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Γλώσσα με ένα αποτέλεσμα, δεν βγάζεις

Γλώσσα με ένα αποτέλεσμα, δεν βγάζεις

Τα λάθη του Ολυμπιακού στο ματς με την ΑΕΚ τα βλέπει πρώτος ο Ολυμπιακός. Αλλά το να βγάζουν οι «κιτρινόμαυροι»… γλώσσα, μετά από μια νίκη μονάχα, είναι τουλάχιστον ακραίο…