Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με αυτούς τους όρους παλεύει!

Με αυτούς τους όρους παλεύει!
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 - 12:31

Σύμφωνοι. Ο Ολυμπιακός δεν είναι στα καλύτερά του, αγωνιστικά. Η ομάδα δεν βγάζει σταθερότητα στο γήπεδο και έχει κάποια κενά, τα οποία γίνεται προσπάθεια να καλυφθούν και να διορθωθούν τυχόν ανορθογραφίες, στη δημιουργία του ρόστερ. Όλα αυτά συμβαίνουν και μπορούν να συμβούν μέσα σε ένα πρωτάθλημα και πάλι ο Ολυμπιακός να φτάσει στον τίτλο. Σε ένα πρωτάθλημα είπαμε; Λάθος. Σε ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ πρωτάθλημα. Γιατί η Stoiximan Super League, ως πρωτάθλημα κάνει ό,τι μπορεί για να πραγματοποιεί βήματα μπροστά και να βελτιώνει διαρκώς το προϊόν της. Και η «εξυγίανση» κάνει, από την πλευρά της, ό,τι μπορεί για να το τραβά πίσω, στον βούρκο μέσα στον οποίο ζει!

Λέμε πολύ συχνά ότι η ομάδα δεν είναι καλή. Ή ότι δεν νικάει ματς που πρέπει να νικήσει. Και ξεχνάμε, παραβλέπουμε, την προσπάθεια την οποία κάνει και -κυρίως- ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ στις οποίες κάνει αυτή την προσπάθεια! Με αυτούς τους όρους παλεύει! Με ομάδες που θα κάνουν οτιδήποτε αθέμιτο για να του πάρουν τον τίτλο και να πανηγυρίσουν εκείνοι! Η ΑΕΚ αποφάσισε ΞΕΚΑΘΑΡΑ να φύγει από το Περιστέρι και να μην παίξει το ματς, αν και όπως αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής, έγινε προσπάθεια αυτό να γίνει, για να το πάρει στα χαρτιά (+3 πόντους) και να πάει και ξεκούραστη στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό… Την ίδια ώρα εκείνος έπαιζε ντέρμπι στην Τούμπα!

Να είμαστε αυστηροί με την ομάδα, αλλά να έχουμε και μια συνολικότερη εικόνα της κατάστασης. Και των όρων με τους οποίους εκείνη ΠΑΛΕΥΕΙ για να φέρει το 48ο στο λιμάνι… Και πάνω από όλα να είμαστε βέβαιοι ότι ο Ολυμπιακός δεν λυγίζει έτσι εύκολα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Κούγιας για Γιάννη Παπαδόπουλο, «παράγκα», «εξυγίανση», «συνεργείο» και κατά «Φιλιππινέζων διαιτητών»!

Κούγιας για Γιάννη Παπαδόπουλο, «παράγκα», «εξυγίανση», «συνεργείο» και κατά «Φιλιππινέζων διαιτητών»!

Την έχουν πάρει στο ψιλό τη… διαφορετική ομάδα, που ήθελε ντε και καλά να πάρει στα χαρτιά το ματς με τον Ατρόμητο! Λάβρος ο Κούγιας και… δικαιωμένα τα δοκάρια του Ατρόμητου!