Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μανούχος αλλοίωσε το πρωτάθλημα: Να πάει σπίτι του!

Ο Μανούχος αλλοίωσε το πρωτάθλημα: Να πάει σπίτι του!
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 - 11:27

Τεράστιες είναι ευθύνες του διεθνή διαιτητή, Βαγγέλη Μανούχου (Αργολίδας) στον χειρισμό της υπόθεσης της μεζούρας και στη μη διεξαγωγή του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ. Ολη η Ελλάδα γελούσε με το θέαμα δυο να μετρούν (σ.σ. οι βοηθοί Μπουξμπάουμ, Κωσταράς) και πολλοί να παρακολουθούν! Σα να έδιναν μια παράσταση με τον τίτλο... εξυγίανση.

Ο Μανούχος έχει μεγάλη ευθύνη για την γελοιοποίηση του πρωταθλήματος και την αλλοίωσή του. Με βάση την πρωτόδικη απόφαση θα γίνει ξανά το ματς, όμως ο Ατρόμητος, μετά την ήττα στο Βόλο, δεν έχει κίνητρο για την είσοδό του στα πλέι οφ, άρα ο διεθνής ρέφερι με την απόφασή του να μη γίνει ο αγώνας στο Περιστέρι άλλαξε τα δεδομένα του πρωταθλήματος και δεν θα έχει το κίνητρο που θα είχε αν διεξάγονταν στην καθορισμένη ημερομηνία, δηλαδή στις 5 Φεβρουαρίου.

Κανονικά έπρεπε να γίνει το ματς Ατρόμητος-ΑΕΚ αφού, όπως γράφει ο ίδιος ο Μανούχος στο φύλλο αγώνα η μια εστία είχε τις προβλεπόμενες διαστάσεις και η άλλη σε δυο σημεία είχε το σωστό ύψος και σε άλλα δυο υπολείπονταν ένα και 2,5 εκατοστά, αντίστοιχα! Όμως, ο διεθνής διαιτητής έλαβε υπόψη του το λάθος ύψος και όχι το σωστό. Επιπλέον, εκτίθεται και από το σκεπτικό της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League με το οποίο διατάσσει τη διεξαγωγή του αγώνα της 21ης αγωνιστικής καθώς θεωρεί ότι ο Ατρόμητος δεν είχε την παραμικρή ευθύνη.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του Ατρομήτου Αλέξης Κούγιας, στην εκπομπή «Σούπερ Μπάλα» του MEGA, ο Ατρόμητος ζήτησε την πειθαρχική δίωξη του διαιτητή Μανούχου (Αργολίδας), θα κάνει και έγγραφη αναφορά για αυτό, το ίδιο θα κάνουν και οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός που άσκησαν πρόσθετες παρεμβάσεις στην υπόθεση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Κούγιας για Γιάννη Παπαδόπουλο, «παράγκα», «εξυγίανση», «συνεργείο» και κατά «Φιλιππινέζων διαιτητών»!

Κούγιας για Γιάννη Παπαδόπουλο, «παράγκα», «εξυγίανση», «συνεργείο» και κατά «Φιλιππινέζων διαιτητών»!

Την έχουν πάρει στο ψιλό τη… διαφορετική ομάδα, που ήθελε ντε και καλά να πάρει στα χαρτιά το ματς με τον Ατρόμητο! Λάβρος ο Κούγιας και… δικαιωμένα τα δοκάρια του Ατρόμητου!

Δεν χωνεύεται: Του έβγαλε κάρτα ρε φίλε!

Δεν χωνεύεται: Του έβγαλε κάρτα ρε φίλε!

Αλίμονο. Μήπως οι ποδοσφαιριστές είναι… άνθρωποι, ικανοί να βουρκώσουν επειδή μόλις πριν λίγες ημέρες έχασαν τη μητέρα τους και θέλουν να της αφιερώσουν το γκολ; Όχι. Ρομπότ είναι.