Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κωλοτούμπα της ΑΕΚ δεν έχει σταματημό!

Η κωλοτούμπα της ΑΕΚ δεν έχει σταματημό!
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 - 22:40

«Πρωτάθλημα στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια», έλεγαν κάποτε οι φίλαθλοι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, σύνθημα που είχαν κάνει και πανό στο ΟΑΚΑ. «Ο συγκεκριμένος λόγος ένστασης έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον αξιακό κώδικα της ΑΕΚ! Η ηθική της ομάδας μας είναι πάνω απ’ όλα και δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά», έγραφε η ανακοίνωση της για την μη άσκηση του νομικού δικαιώματος της απέναντι στον ΠΑΟΚ (για την υπόθεση με τα ιατρικά δελτία), όταν διακυβευόταν η έξοδος της στα προκριματικά του Champions League.

Αλλά τότε τα πράγματα ήταν αλλιώς και ο ένας... δικέφαλος δεν ήθελε να βλάψει τον άλλο. Βέβαια, το σημερινό διακύβευμα είναι μεγαλύτερο. Στο βωμό του πρωταθλήματος η ΑΕΚ απειλεί (ποιόν;) ότι θα κυριαρχήσει η νομιμότητα, ξεκινώντας καυγά με τα δοκάρια του Περιστερίου. Δεν ήθελε να αγωνιστεί με (κατά τα λεγόμενα της) χαμηλότερα, δεν θέλει να αγωνιστεί ούτε με το κανονικό τους ύψος, γεγονός που αποδείχθηκε περίτρανα μετά την απόφαση για κανονική διεξαγωγή του αγώνα.

Από την ένσταση, στην έφεση υπό τον φόβο του... Ατρομήτου και ποιος ξέρει τι άλλο θα ακολουθήσει. Τελικά, είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ!

Διαβάστε επίσης