Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος τη... δουλειά του, κόντρα σε όλους και σε όλα!

Ο Θρύλος τη... δουλειά του, κόντρα σε όλους και σε όλα!
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 - 23:08

Ο αγώνας με τον Παναιτωλικό, τα πολλά γκολ και το ωραίο ποδόσφαιρο, ανήκουν στο παρελθόν. Ο Ολυμπιακός ήδη ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Λαμία και την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Χρόνος δεν υπάρχει. Ο Θρύλος παίζει στα... κόκκινα.

Κόντρα στην «εξυγίανση» και σε όσα βλέπουν τα μάτια μας και ακούν τα αυτιά μας, ο Θρύλος είναι έτοιμος για την επόμενη πρόκλησή του στο πρωτάθλημα. Κόντρα σε... μεζούρες, κόντρα σε όλους και σε όλα!

Το σύνολο του Μίτσελ γνωρίζει πολύ καλά, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Άπαντες πιστεύουν, ότι μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής. Το έχουν κάνει και μπορούν να το ξανακάνουν. 47 πρωταθλήματα έχει ο κορυφαίος ελληνικός σύλλογος! Κανείς δεν πρέπει να τον ξεγράφει. Η ομάδα του Πειραιά, με τη στήριξη των χιλιάδων οπαδών της, έχει βάλει ήδη από κάτω τον ΠΑΟΚ και έχει βάλει... πλώρη για την κορυφή. Ο στόχος αυτός είναι. Ο Ολυμπιακός παίζει μόνο για την πρώτη θέση.

Ποιότητα και διάθεση υπάρχει. Μένει να συνεχίσει να φαίνεται και στο χορτάρι. Η ψυχολογία άλλαξε μετά την εξάρα και πλέον, οι... απέναντι αρχίζουν και τρέμουν. Διότι ο Ολυμπιακός είναι και θα είναι «κίνδυνος», είτε βρίσκεται στο -12 είτε στο -5.

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Και λάθη θα γίνουν και δύσκολες μέρες θα υπάρξουν. Όμως, στο τέλος της ημέρας, όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ χρειάζεται να στηρίξουν την ομάδα που μας έχει χαρίσει αμέτρητες χαρές, που δεν έχουν γευτεί άλλοι!

Ο Ολυμπιακός μπορεί. Και στο Ρέντη, άπαντες είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν ως το τέλος! Για το 48ο και πιο μάγκικο πρωτάθλημα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης