Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διάρκεια, θέλει διάρκεια

Διάρκεια, θέλει διάρκεια
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 - 12:19

Όλη η ουσία θα είναι στα πλέι οφ. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει την πραγματική αντεπίθεσή του. Η ομάδα του Πειραιά χωλαίνει φέτος στον τομέα των ντέρμπι και πρέπει σε αυτόν να βελτιωθεί. Να κερδίζει τα πιο μεγάλα και κομβικά ματς και να παραμείνει σε τροχιά κορυφής, ώστε να μπορέσει να είναι σε απόσταση βολής, ενόψει των πλέι οφ. Υπάρχει… θέμα, ωστόσο. Ο Ολυμπιακός εμφανίζει ακόμη σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά πρέπει να σταθεροποιηθεί, προκειμένου να μπει στα πλέι οφ δυνατός!

Είναι σημαντικό για τον Θρύλο να βρει διάρκεια. Να βρει την απόλυτη «χημεία» του, ώστε να καταφέρει να διατηρήσει την απόδοσή του, σταθερά, σε υψηλό επίπεδο. Να πάρει τα ντέρμπι τα οποία έχει μπροστά του, πριν καν έρθουν αυτά στα πλέι οφ. Εκείνα είναι που μετρούν… διπλά. Και αν ο Ολυμπιακός αλλάξει την εικόνα του, σε αυτά τα μεγάλα ματς, μέχρι να έρθουν τα πλέι οφ, παίρνοντας Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα.

Η ουσία είναι η διάρκεια. Η ομάδα νίκησε τον Παναιτωλικό, πάει στη Λαμία, ακολουθεί ντέρμπι. Χρειάζεται διάρκεια, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στην ολοένα και αυξανόμενη πίεση, ενόψει πλέι οφ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης