Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η εξάρα επί του Παναιτωλικού, αλλιώς (video)

Η εξάρα επί του Παναιτωλικού, αλλιώς (video)
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 - 15:44

Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε με 6-1 τον Παναιτωλικό, μόλις πριν από λίγες ημέρες. Ο Θρύλος κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη, στο γήπεδό του, μπροστά στο κοινό του. Μια νίκη, την οποία οι ΓΑΥΡΟΙ πανηγύρισαν έντονα. Κόντρα στην προπαγάνδα, που ήθελε να παρουσιάσει το Καραϊσκάκη… άδειο, ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε το παρών, δυναμικά. Τραγούδησε για τον Ολυμπιακό, χειροκρότησε όταν και οι δύο ομάδες τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, μπροστά στο πέταλο και χάρηκε με όλα τα γκολ της αγαπημένης του ομάδας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Πάμε να πάρουμε μαζί μια… διαφορετική γεύση, από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στο Καραϊσκάκη. Μέσα από την παρακάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όλα όσα δεν έπιασαν οι κάμερες της μετάδοσης και τα οποία σας φέρνει τώρα το Olympiacos TV.

Φύγαμε!

Διαβάστε επίσης

Διάρκεια, θέλει διάρκεια

Διάρκεια, θέλει διάρκεια

Ο Ολυμπιακός εμφανίζει ακόμη σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά πρέπει να σταθεροποιηθεί, προκειμένου να μπει στα πλέι οφ δυνατός!