Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κωδικός: Ντέρμπι

Κωδικός: Ντέρμπι
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 12:42

Δεν μπορεί αυτή η ομάδα, να μην έχει καταφέρει φέτος να πάρει ντέρμπι. Δεν γίνεται αυτοί οι παίκτες να μην έχουν καταφέρει να βάλουν από κάτω καμία από τις «εξυγιαντικές» δυνάμεις, φέτος. Και καλύτεροι είναι και το ξέρουν. Και πρέπει να το δείξουν. ΟΚ, θα μας πείτε «στη Λεωφόρο χρειάστηκε Κέλετ στο 97’ για να στραβώσει» και θα συμφωνήσουμε μαζί σας. Πέτσινο πέναλτι, πέτσινη ισοπαλία. Αλλά… έγινε. Και ο Θρύλος, ο οποίος θα έπρεπε να φύγει με τη νίκη, δεν έφυγε με αυτή. Καιρός τώρα να… αλλάξει αυτό.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να σπάσει στο αρνητικό σερί του το Σάββατο. Εμφατικά μάλιστα. Είναι η ιδανική ευκαιρία, απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό του, να κάνει μία εμφατική δήλωση, ενόψει των πλέι οφ. Να δείξει ότι πολύ απλά, στα ντέρμπι που έρχονται, θα προσπαθήσει να πάρει το «πάνω χέρι» και να φέρει την κούπα στον Πειραιά.

Κωδικός: Ντέρμπι! Δεν υπάρχει τίποτε άλλο, αυτή τη στιγμή… Μόνο το «αιώνιο» ντέρμπι το Σάββατο. Όλα κινούνται γύρω από αυτό. Και σε ΑΥΤΟ το ματς δεν χωρούν «μα» και «μου»… Μόνο ΝΙΚΗ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Τι άγχος και αυτό…

Τι άγχος και αυτό…

Να έχεις όλο το σύστημα πίσω σου και να μην μπορείς να αισθανθείς ασφάλεια, ξέροντας ότι σε κυνηγάει ΚΑΙ σε πλησιάζει ο Ολυμπιακός!